Arkadaşlar, şimdi ben şöyle bir durum yaşıyorum. Minecraft'ı Microsoft Store üzerinden aldım, Java Edition'u amaekteki hatayı yaşıyorum. Acaba nasıl düzeltebilirim? Şimdiden herkese teşekkürler.
Java Edition aldım Microsoft Store'da da var 2. görseldeki gibi aam cihazlara yükle deyince önceki attım görseldeki hatayı veriyor 56 TL çöp oldu uhuuuuu lutfen bir çare bulun lütfennnn
linktekini aldım birde
Hayır Java Edition farklı Windows 10 Edition farklı ve @Tek7HackDedi arkadaş doğru söylüyor yanlış almışsınız aldığınız şey sadece Xbox'a yüklenebiliyor bunu almalıydınız.
Windows 10 için Işın izleme özelliği, Minecraft'a farklı bir grafik deneyimi getiriyor! İçerik üreticilerinin geliştirdiği dünyaları gerçekçi aydınlatma, canlı renkler, doğal yansıtıcı su ve ışık yayıcı dokularla yaşayın.
Windows 10 için Işın izleme özelliği, Minecraft'a farklı bir grafik deneyimi getiriyor! İçerik üreticilerinin geliştirdiği dünyaları gerçekçi aydınlatma, canlı renkler, doğal yansıtıcı su ve ışık yayıcı dokularla yaşayın.
Güçlü performanslarıyla bilinen Xbox Series X ve Xbox Series S'in aralarında yer aldığı Xbox konsollarıyla oyun dünyasının kilidini açın. Size en uygun Xbox konsolunu veya oyun paketini hemen bulun.