Merhaba. Ben medet. Benim iki tane PC var birisi laptop. Benim bu laptop Lenovo s2030.Minecraft'a girdiğimde oyun kasıyor. Bir tavsiyeniz var mı? Kasmadan oynayabilmek için.
Biliyorsunuz ki minecraft java edition optimizasyon sorunları olan bir oyun. Bu blogda minecraftı nasıl mükemmel bir biçimde optimize edebiliriz bunu anlatacağım. Her modun ne işe yaradığını tek tek açıklamaya çalışacağım. Mod loader olarak...
Biliyorsunuz ki minecraft java edition optimizasyon sorunları olan bir oyun. Bu blogda minecraftı nasıl mükemmel bir biçimde optimize edebiliriz bunu anlatacağım. Her modun ne işe yaradığını tek tek açıklamaya çalışacağım. Mod loader olarak...
Oyunu en son versiyonlar yerine daha eski versiyonlarda oynayın en yeni versiyonlar daha çok sistem gerektirdiği için kasması normal ayrıca oynadığınız sabit bir sürüm varsa google sürümü yazıp yanına optifine yazin ve indirin bu program fps nizi arttırabilir bir de fps arttırıcı kaynak paketler yükleyip kurabilirsiniz bu da fps arttıran bir faktör son olarak youtube üzerinden oyun içi fps arttırma videolari izleyerekten de kasma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz
Oyunu en son versiyonlar yerine daha eski versiyonlarda oynayın en yeni versiyonlar daha çok sistem gerektirdiği için kasması normal ayrıca oynadığınız sabit bir sürüm varsa google sürümü yazıp yanına optifine yazin ve indirin bu program fps nizi arttırabilir bir de fps arttırıcı kaynak paketler yükleyip kurabilirsiniz bu da fps arttıran bir faktör son olarak youtube üzerinden oyun içi fps arttırma videolari izleyerekten de kasma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz
Oyunu en son versiyonlar yerine daha eski versiyonlarda oynayın en yeni versiyonlar daha çok sistem gerektirdiği için kasması normal ayrıca oynadığınız sabit bir sürüm varsa Google sürümü yazıp yanına OptiFine yazin ve indirin bu program FPS nizi arttırabilir bir de FPS arttırıcı kaynak paketler yükleyip kurabilirsiniz bu da FPS arttıran bir faktör son olarak YouTube üzerinden oyun içi FPS arttırma videolari izleyerekten de kasma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.
Modern sürümlerin optimizasyon modları eski sürümlerin OptiFine versiyonlarından daha stabil. Özellikle sodium 0.5 ile FPS'ler ciddi derecede artış yaşadı. Ben modern Minecraft'ta singleplayerda 1.8.9 PvP serverlerinde aldığım FPS'in aynısını, bazı senaryolarda fazlasını alıyorum.