Merhaba, Minecraft satın aldım ve oynayacaktım ki Launcher üzerinde bu şekilde 2 farklı seçenek gördüm. Aralarındaki fark nedir?
Biri normal java diğeri ise bedrock.Merhaba, Minecraft satın aldım ve oynayacaktım ki Launcher üzerinde bu şekilde 2 farklı seçenek gördüm. Aralarındaki fark nedir?
Merhaba, Minecraft satın aldım ve oynayacaktım ki Launcher üzerinde bu şekilde 2 farklı seçenek gördüm. Aralarındaki fark nedir?
Sağolun hocam da optimizasyon bir sorun yaratır mı bilgisayarım iyi denebilecek düzeyde.Java sürümü ile Bedrock sürümü arasındaki en büyük fark Optimizasyon. Bedrock sürümü Cross Platform olduğu için farklı cihazlarda da olsa iyi performans verir (PlayStation, Xbox, Android, iOS...). Mekanikleri de farklıdır (Saldırı mekaniği, Farm mekanikleri...) Ayrıca Bedrock Sürümü RTX ekran kartına sahipsen (Bu özellik sadece bilgisayarda var) Ray Tracing ve DLSS desteğine sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.