Minecraft Java indirime girebilir mi?

Ben zamanında 30 TL'ye elmas paket diye birşey almıştım epostasını filan değiştirmiştim 2 yıldır kullanıyorum fiyatın düşüceğini düşünmüyorum çünkü euro üzerinden satılıyor 30 euro filan olması lazım onlara göre ucuz.

25 euro zaten bayağı ucuz bir fiyat. Normalde oyunlar 40 - 60 euro arası. Euro düşmezse Minecraft ucuzlamaz. Minecraftucuzpre.com'da 50 lira. Ben aldım, güvenli olduğunu düşünüyorum. Adamlara e-postanı veriyorsun, onlar senin adına hesap düzenliyor. Mail de şifre de skin de isteğinde değişiyor.

25 Euro zaten bayağı ucuz bir fiyat. Normalde oyunlar 40 - 60 Euro arası. Euro düşmezse Minecraft ucuzlamaz. Minecraftucuzpre.com'da 50 lira. Ben aldım, güvenli olduğunu düşünüyorum. Adamlara e-postanı veriyorsun, onlar senin adına hesap düzenliyor. Mail de şifre de skin de isteğinde değişiyor.

Ben en iyisi kendi sitesinden alayım.
Ben zamanında 30 TL'ye elmas paket diye bir şey almıştım epostasını falan değiştirmiştim 2 yıldır kullanıyorum fiyatın düşüceğini düşünmüyorum çünkü Euro üzerinden satılıyor 30 Euro falan olması lazım onlara göre ucuz.

Anladım.

Ben zamanında 30 TL'ye elmas paket diye birşey almıştım epostasını filan değiştirmiştim 2 yıldır kullanıyorum fiyatın düşüceğini düşünmüyorum çünkü euro üzerinden satılıyor 30 euro filan olması lazım onlara göre ucuz.
Fazlaymış, ben aynısını 5 TL'ye almıştım. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı