Minecraft Java indirime girebilir mi?

Tahta paket olabilir.
Hayır, öyle her sitede sabit bir fiyat yok. Genelde hesaplar çalıntı olduğu için satan kişiler de yabancı sitelerden toplu olarak oldukça ucuza alıyorlar. Benim aldığım sitede her şeyi değişen premium 5 TL idi mesela.
Kendi sitelerinde orijinal sitesinde 180 TL öyle sitelere güvenmiyorum ben.
Güvenme zaten. Benim aldığım site arkadaşımın olduğu için almıştım. Yoksa hesabın 1 haftada patlar. :)

Hayır, öyle her sitede sabit bir fiyat yok. Genelde hesaplar çalıntı olduğu için satan kişiler de yabancı sitelerden toplu olarak oldukça ucuza alıyorlar. Benim aldığım sitede her şeyi değişen Premium 5 TL idi mesela.

İyiymiş hocam peki orijinal almış gibi bir fark var mı? Ve hangi siteden aldınız bir sıkıntı çıktı mı ayrıca çalınma gibi.

İyiymiş hocam peki orijinal almış gibi bir fark var mı? Ve hangi siteden aldınız bir sıkıntı çıktı mı ayrıca çalınma gibi.
Bir fark yok ama dediğim gibi çok güvendiğin bir yerden alman lazım. Mümkünse tanıdıklarından biri aldıysa onunla onayla öyle al. Dediğim gibi hesaba 1 hafta sonra giremezsin. Belki daha kısa sürer.

Bir fark yok ama dediğim gibi çok güvendiğin bir yerden alman lazım. Mümkünse tanıdıklarından biri aldıysa onunla onayla öyle al. Dediğim gibi hesaba 1 hafta sonra giremezsin. Belki daha kısa sürer.

YouTuber'lerin önerdikleri var atıyorum prehesap.com hiç olmadı YouTuber'lerin önerdiklerinden alırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı