- Makaleler
- 1
Şu an 180 TL civarı olan Minecraft indirime girebilme ihtimali var mı?
180TL mi? 5TL'ye Premium alıp sitesinden etkinleştirdim oyun da geldi orijinal.
Şu an 180 TL civarı olan Minecraft indirime girebilme ihtimali var mı?
180TL mi? 5TL'ye Premium alıp sitesinden etkinleştirdim oyun da geldi orijinal.
Hayır, öyle her sitede sabit bir fiyat yok. Genelde hesaplar çalıntı olduğu için satan kişiler de yabancı sitelerden toplu olarak oldukça ucuza alıyorlar. Benim aldığım sitede her şeyi değişen premium 5 TL idi mesela.Tahta paket olabilir.
Güvenme zaten. Benim aldığım site arkadaşımın olduğu için almıştım. Yoksa hesabın 1 haftada patlar.Kendi sitelerinde orijinal sitesinde 180 TL öyle sitelere güvenmiyorum ben.
Kendi sitelerinde orijinal sitesinde 180 TL öyle sitelere güvenmiyorum ben.
Hayır, öyle her sitede sabit bir fiyat yok. Genelde hesaplar çalıntı olduğu için satan kişiler de yabancı sitelerden toplu olarak oldukça ucuza alıyorlar. Benim aldığım sitede her şeyi değişen Premium 5 TL idi mesela.
Bir fark yok ama dediğim gibi çok güvendiğin bir yerden alman lazım. Mümkünse tanıdıklarından biri aldıysa onunla onayla öyle al. Dediğim gibi hesaba 1 hafta sonra giremezsin. Belki daha kısa sürer.İyiymiş hocam peki orijinal almış gibi bir fark var mı? Ve hangi siteden aldınız bir sıkıntı çıktı mı ayrıca çalınma gibi.
Bir fark yok ama dediğim gibi çok güvendiğin bir yerden alman lazım. Mümkünse tanıdıklarından biri aldıysa onunla onayla öyle al. Dediğim gibi hesaba 1 hafta sonra giremezsin. Belki daha kısa sürer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.