Minecraft Java nereden alınır?

Just a Minute

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
3.303
Çözümler
5
Yer
Düzce
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Papara'dan alacağım, önceden Microsoft Store'da vardı diye hatırlıyorum ama şimdi bulamadım. Eğer daha ucuza alma şansım varsa nereden alabilirim? Forumda bazı kişilerin ucuz miktardaki paralarla aldığını gördüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
uczpre.com gibi sitelerden 10 TL'ye Premium alabilirsin. Ama en iyisi Minecraft.net'ten almaktır. Microsoft Store'daki Minecraft, Bedrock Edition. Onda Türkiye fiyatlandırma politikası uyguladıkları için daha ucuz ama bence Java Edition, vuruş deneyimi olsun mod kolaylığı olsun daha güzel.
 
Microsoft Store'da Java hiç olmadı.

Alabileceğin en güvenli ve en ucuz Java Edition keyleri:



Key dışında hesap şeklinde teslim eden siteler itibar etmemeni öneririm. (Bu sitelerden key şeklinde aldığından Minecraft hesabını kendin oluşturuyorsun.)
 
Minecraft.net üzerinden satın almalısın. 2. el hesapların haftaya elinden gitmiyeceğinin garantisi yok.

Ayrıca Kinguin.com üzerinden Minecraft key satın alabilirsin. Çok daha ucuza gelecektir. Keyi Minecraft.net üzerinden aktif ettiğin için çalınma ihtimali falan yok. Sıfır hesap almış oluyorsun. Ben zamanında öyle yapmıştım. Minecraft.net üzerinde 370 TL civarına satılırken Kinguin.com'da 255 TL.

 
Game Pass alıp oynayabilirsin Java Edition var Game Pass'te.
Gamepass alsam içindeki oyunların neredeyse %70'ini açabilecek bir bilgisayarım yok maalesef.
Microsoft Store'da Java hiç olmadı.

Alabileceğin en güvenli ve en ucuz Java Edition keyleri:



Key dışında hesap şeklinde teslim eden siteler itibar etmemeni öneririm. (Bu sitelerden key şeklinde aldığından Minecraft hesabını kendin oluşturuyorsun.)
Durmaplay'i forumda duymuştum. 255 Lira "benim için" az bir para olmadığından sormak istiyorum hocam, bu siteler nasıl orijinalinden daha ucuza satabiliyor? 2. Olarak bir sürü kişinin şurdan bu oyunu aldım işte ertesi hafta hesabım gitti gibi konularını hepimiz görüyoruz, burada böyle bir şey yaşar mıyım?
 
Game Pass alsam içindeki oyunların neredeyse %70'ini açabilecek bir bilgisayarım yok maalesef.

DurmaPlay'i forumda duymuştum. 255 Lira "benim için" az bir para olmadığından sormak istiyorum hocam, bu siteler nasıl orijinalinden daha ucuza satabiliyor? 2. Olarak bir sürü kişinin şuradan bu oyunu aldım işte ertesi hafta hesabım gitti gibi konularını hepimiz görüyoruz, burada böyle bir şey yaşar mıyım?

Ucuz nasıl satıyorlar araştırmadım. Fakat site güvenilir. Hesabım gitti sorunu hesap satışları için. Bunlar hesap satışı değil. Size Gift KEY veriyorlar. Minecraft.net üzerinden Microsoft hesabınıza oyunu tanımlıyorsunuz. Kendi Microsoft hesabınız olacak yani hesap. Kimse elinizden alamaz. (Microsoft hesabınıza 2 aşamalı doğrulama da eklerseniz kale gibi olur.)
 
Durmaplay'i forumda duymuştum. 255 Lira "benim için" az bir para olmadığından sormak istiyorum hocam, bu siteler nasıl orijinalinden daha ucuza satabiliyor? 2. Olarak bir sürü kişinin şuradan bu oyunu aldım işte ertesi hafta hesabım gitti gibi konularını hepimiz görüyoruz, burada böyle bir şey yaşar mıyım?
Minecraft hesabı satan sitelerde hesap gitme olasılığı yüksek ve bence etik değil. Fakat Durmaplay'de giftcode veriyor. Yani hesabı sen oluşturuyorsun. Bu yüzden sıkıntı yaşamazsınız. Ben de Durmaplay'den satın aldım. 5 dakikada gönderdiler giftcode'u.
 
Java şifresini nereden öğreniceğiz peki Microsoft'tan alırsak
 

Yeni konular

Geri
Yukarı