5 dk oyun acik kaldiginda 58 derecelere kadar cikiyor.
Ama birden olmasi normal degil.58 yüksek bir sıcaklık değil. Hatta çok normal bir sıcaklık.
Ama onceden boyle olmuyordu.Hocam bu derece masaüstü için çok çok iyi 80'i geçmediği sürece sorun olmaz. Oyunu açınca anlık yüke binip bir anlık artış olabilir. Ama fan ayarınız en sonda ise ondan ses olabilir.
Cidden mi? İyi de, bu çok düşük. Benim işlemcim daha Forza Horizon 4'ün giriş ekranında 60 derece oluyor, oyunlarda 75 civarı ve 75 derece bile normal sayılır.65 derece.
Sıcaklıkla bir sorununuz yok. Sıcaklıklarınız gayet normal.65 derece.
Boşta kaç derece? İşlemci kullanımı kaç? Oyunun sürümü kaç?Ama birden olmasi normal degil.
Ama onceden boyle olmuyordu.
Bosta 26 derece. Islemci kullanimi bosta %1. Minecraft'ta %100Boşta kaç derece? İşlemci kullanımı kaç? Oyunun sürümü kaç?
Cidden mi? İyi de, bu çok düşük. Benim işlemcim daha Forza Horizon 4'ün giriş ekranında 60 derece oluyor, oyunlarda 75 civarı ve 75 derece bile normal sayılır.
Everest dağının tepesinde yaşamadığınızdan emin misiniz? Hayatımda gördüğüm en düşük sıcaklıklar bunlar. Ben herhangi bir sorun göremedim, fan sesi aşırı derece fazla gelmiyorsa gayet normal bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.Bosta 26 derece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.