Minecraft Java satın alınamıyor

JustCagan

Decapat
Merhaba, birkaç sene önce PC'den MC Bedrock Edition satın almıştım. Bugün Java Edition'u satın almaya karar verdim ama launchera girdiğimde bu edisyonlardan birinin bende olmasına rağmen ikili olarak satıldığını gördüm. Dahası onu da satın almaya çalıştığımda bu ürüne zaten sahipsiniz diyerek hata veriyor. Vallahi hayret ediyorum adamlar bunu hiç düşünmediler mi diye.

Merhaba, birkaç sene önce PC'den MC Bedrock Edition satın almıştım. Bugün Java Edition'u satın almaya karar verdim ama launchera girdiğimde bu edisyonlardan birinin bende olmasına rağmen ikili olarak satıldığını gördüm. Dahası onu da satın almaya çalıştığımda bu ürüne zaten sahipsiniz diyerek hata veriyor. Vallahi hayret ediyorum adamlar bunu hiç düşünmediler mi diye.

Hocam zaten sahip olanlara hediye ettiler zaten direkt olarak Microsoft hesabınızdan oynayabilirsiniz.

Zamanında 80 liraya Bedrock almıştım ve Java ile birleştiği için beleşe Java sürümüm oldu Microsoft store üzerinden Bedrock indirirsen zaten Minecraft Launcher içinde Java ile birlikte geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı