Çözüldü Minecraft Java sürümünde komut kullanarak nasıl normal seviyelerin üstünde büyü basılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M. Akif

Decapat
Daha fazla  
Mesela bir kılıca geri itme (knockback) büyüsünü 20 seviye basmak istiyorum.

Bunu basmak için kılıç elimdeyken "/enchant @a Minecraft: Knockback 20" yazdığımda "20 is higher then the maximum level of 2 supported by that enchantment" hatası veriyor. Ancak izlediğim bazı Shorts'larda 2. seviyeyi aşan büyüleri basabiliyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar?

Sürüm 1.20.6, Java.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bunu basmak için kılıç elimdeyken "/enchant @a Minecraft: Knockback 20" yazdığımda "20 is higher then the maximum level of 2 supported by that enchantment" hatası veriyor. Ancak izlediğim bazı Shorts'larda 2. seviyeyi aşan büyüleri basabiliyorlar. Bunu nasıl yapıyorlar?

Sürüm 1.20.6, Java.

/give @p diamond_sword[enchantments={levels:{'minecraft:sharpness':100},show_in_tooltip:true}]

https://www.technopat.net/sosyal/konu/minecraft-bedrock-edition-1-21-2-100-level-bueyue-nasil-basilir.3365709/post-25672777 Bedrock'da çalışıyor mu bilmem ama Java'da sorunsuz çalışıyor.

Bu da benim istediğim şekli;
/give @p minecraft:wooden_sword[enchantments={levels:{'minecraft:knockback':20},show_in_tooltip:true}]

/give @p <item>{Enchantments:[{id:sharpness,lvl:<SAYIGirin>}]}

Bunu deneyin ve "sayıgirin" kısmına 20 yazın.
Ayıca "sharpness" yazan yere knockback yazın.
"İtem" kısmına kılıç ismini girin.

Bunu nereden aldın? Bedrock'da çalışıyordur belki ama Java'da çalışmıyor.

Sürüm 1.20.6, Java.

Bunu deneyin ve "SAYIGirin" Kısmına 20 yazın.
"İtem" Kısmına Kılıç ismini girin.

Sürüm 1.20.6, Java.

/give @p diamond_sword[enchantments={levels:{'minecraft:sharpness':100},show_in_tooltip:true}]

https://www.technopat.net/sosyal/konu/minecraft-bedrock-edition-1-21-2-100-level-bueyue-nasil-basilir.3365709/post-25672777 Bedrock'da çalışıyor mu bilmem ama Java'da sorunsuz çalışıyor.

Bu da benim istediğim şekli;
/give @p minecraft:wooden_sword[enchantments={levels:{'minecraft:knockback':20},show_in_tooltip:true}]

Bunu deneyin ve "sayıgirin" kısmına 20 yazın.
"İtem" kısmına kılıç ismini girin.

Bunu nereden aldın? Bedrock'da çalışıyordur belki ama Java'da çalışmıyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı