Çözüldü Minecraft Java sürümünde RTX 4080 30 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ESOES5000

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girip F3 basınca kullanılan ekran kartının 4080 olduğunu görüyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan düşey senkrasizyonu da kapatım bir süre düzeldi ama şimdi yine 30 FPS'te kilitlenmiş durumda.

Oyuna girip F3 basınca kullanılan ekran kartının 4080 olduğunu görüyorum. NVIDIA Denetim Masası'ndan düşey senkrasizyonu da kapatım bir süre düzeldi ama şimdi yine 30 FPS'te kilitlenmiş durumda.
Oyunun ayarlarında bir kısıtlama yok, değil mi?

Monitörünüz 60 Hz ise ekran kartı yazılımından senkronizasyon ayarlarını kontrol edin. Belki yarım yenileme hızına ayarlamış olabilirsiniz.

V-Sync FPS kısıtlar

Minecraft Java olduğundan biraz optimizasyon özürlüsü bu arada orijinal mi? Orijinal ise sodyum kurun. Ben öyle 140 FPS'lere kadar çıktım.

V-Sync'yi kapatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam V-Sync kapalı ekranım 165Hz hiçbir kısıtlama yok bizzat baktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft Java olduğundan biraz optimizasyon özürlüsü bu arada orijinal mi? Orijinal ise sodyum kurun. Ben öyle 140 FPS'lere kadar çıktım.
Hocam siz işlemcinin ekran kartını kullanıyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…