EmreBayır Zeptopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Bugün Java ve Bedrock aldım ama Bedrock yok ben bu oyunu sırf Bedrock için aldım.
f0rd Kilopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 423 Çözümler 13 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Minecraft Launcher'ı indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 EmreBayır dedi: Bugün Java ve Bedrock aldım ama Bedrock yok ben bu oyunu sırf Bedrock için aldım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan Minecraft for Windows 10 ögesini indirdiniz mi? (Starter pack Collection veya Master pack Collection'a bakmış olabilirsiniz.) Artı 0 Eksi
EmreBayır dedi: Bugün Java ve Bedrock aldım ama Bedrock yok ben bu oyunu sırf Bedrock için aldım. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan Minecraft for Windows 10 ögesini indirdiniz mi? (Starter pack Collection veya Master pack Collection'a bakmış olabilirsiniz.)