Çözüldü Minecraft Java ve Bedrock Edition nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SiLaH

Centipat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Minecraft Java 30 euro ve ben bu yüzden alamıyorum. Ancak sonra Minecraft Java ve Bedrock Edition diye bir şey gördüm ve Xbox'da bu 199 TL. (galiba daha önce 85 TL idi keşke o zaman görseydim.) Bununla hem Java hem bedrock yüklenebiliyor mu cidden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bildiğiniz gibi Minecraft Java 30 euro ve ben bu yüzden alamıyorum. Ancak sonra Minecraft Java ve Bedrock Edition diye bir şey gördüm ve Xbox'da bu 199 TL. (galiba daha önce 85 TL idi keşke o zaman görseydim.) Bununla hem Java hem bedrock yüklenebiliyor mu cidden?

Evet 30 euro değil bu arada sitesine yerel fiyatlandırmayı yazmayı unutmuşlar.

Evet 30 euro değil bu arada sitesine yerel fiyatlandırmayı yazmayı unutmuşlar.

Çözüm
MS Store'daki Bedrock + Java. Yani 2 sürüme birden sahip oluyorsunuz. Java bildiğimiz klasik Minecraft zaten. Bedrock ise mobil sürümdeki gibi. Crossplay, ray tracing, daha iyi bir optimizasyon var. Mod desteği ise daha az.

Microsoft Store'da 85 TL. Aldığınız gibi ikisi de oynanabiliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (127).png
    Ekran Görüntüsü (127).png
    303,3 KB · Görüntüleme: 618

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı