Minecraft Java'ya mod, doku paketi, shader nereden güvenilir bir şekilde indirilir?

Yiğitrrr

Decapat
Katılım
28 Nisan 2021
Mesajlar
611
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle selam Minecraft Java verildi ve ona virüs bulaştırmadan PC'ye mod, shader ve texture pack yüklemek istiyorum ama hangi sitelerden güvenli bir şekilde indireceğimi bilmiyorum PC'de Kaspersky Free sürümü var önerilerinizi bekliyorum.
 
CurseForge, 9Minecraft.

9Minecraft kesinlikle güvenilmez diyorlar dostum emin misin?

Modrinth yeni bir site ve iyi ilerliyor, yakın bir zamanda mod paketi desteği geldi. Shader ve resource pack yok sanırım, onlar genelde CurseForge'da bulunabiliyor.

CurseForge'ye güveniyorum bir tane golemcik modu indirdim Kaspersky hiç hata vermedi orada shaderle texture packte var mı yani.
 
9Minecraft kesinlikle güvenilmez diyorlar dostum emin misin?



CurseForge'ye güveniyorum bir tane golemcik modu indirdim Kaspersky hiç hata vermedi orada shaderle texture packte var mı yani.
9Minecraft'ın sorunu virüslü sitelere reklam amaçlı yönlendirebiliyor olması, bu dediğim yıllar önce olan bir şeydi şuan hala aynı ise evet bende 9Minecraft kullanmazdım. Mod yapımcıları kendi modlarını genelde CurseForge'da paylaşırlar dediğim gibi, oraya güvenmek konusunda bir sorun olmaz. Benim için Modrinth'i CurseForge'dan iyi yapan şey sitenin daha yenilikçi bir web framework (Vue/Nuxt) kullanması, bu sayede sayfalar arası geçiş yaparken sekme tamamen yenilenmiyor sadece neyin yenilenmesi gerekiyorsa onlar yenileniyor ve daha hızlı yumuşak bir deneyim sunuyor. Ayrıca CurseForge hala daha bir modu indirmeden önce 5 saniye bekletme durumuna sahip, bu mağara çağından kalma saçmalık Modrinth'te yok buda bir artı benim için.

Shader ve resource packlere ben Modrinth'te denk gelmedim dediğim gibi orada sadece mod ve mod paketleri var. Yine CurseForge'da olduğu gibi modun kendi sahibi paylaşıyor, modun kendi sahibi virüs koymadıysa (Ki Modrinth'te gördüğüm her mod açık kaynaklı yani kaynak kodunu görebiliyorsunuz.) bir sorun olmayacaktır. Ayrıca Modrinth hala daha gelişen bir site, eklemeyi planladıkları özellikler arasında "Daha fazla proje tipi" diye bir şey var, bu shader ve resource pack projelerininde ileride Modrinth'e yüklenebileceği anlamına gelebilir.
 

Geri
Yukarı