Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için de olabilir ama bilmiyorum. SonOyuncu 1.8.9 Optifine ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM.
Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için de olabilir ama bilmiyorum. SonOyuncu 1.8.9 Optifine ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 21 Ekim 2020 #2 Minecraft çok ram harcayan bir oyun diye biliyorum. Artı 0 Eksi
RPacK Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 329 Çözümler 1 Yer Türkiye 21 Ekim 2020 #3 Kasması normal hocam. İşlemci ve RAM olarak. Şu videoyu izleyerek en az 3 GB RAM vermenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EDIT: Anlatan velet biraz mal ama analttıkları doğru. Artı 0 Eksi
Kasması normal hocam. İşlemci ve RAM olarak. Şu videoyu izleyerek en az 3 GB RAM vermenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EDIT: Anlatan velet biraz mal ama analttıkları doğru.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #4 Serendipity dedi: Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için de olabilir ama bilmiyorum. SonOyuncu 1.8.9 Optifine ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM. Genişletmek için tıkla... Sistemin düşük olduğu içindir muhtemelen. Artı 0 Eksi
Serendipity dedi: Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için de olabilir ama bilmiyorum. SonOyuncu 1.8.9 Optifine ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM. Genişletmek için tıkla... Sistemin düşük olduğu içindir muhtemelen.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 21 Ekim 2020 #5 Düşük sistemden ve dizüstü kullandığınız için büyük ihtimal. Daha önce nasıl oynuyordunuz? Kasmada artış falan mı var? Artı 0 Eksi
Düşük sistemden ve dizüstü kullandığınız için büyük ihtimal. Daha önce nasıl oynuyordunuz? Kasmada artış falan mı var?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 21 Ekim 2020 #6 Bana normal gibi geldi. Artı 0 Eksi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #7 Sistemden dolayı. Benim I5 2430M ve Intel HD 3000 (1GB VRAM) bilgisayarım bile zorlanıyordu. Hatta 20fps falan oynuyordum. Hele serverlarda çok prop, asset, efekt, insan var. İşlemciye yük biniyordur. Artı 0 Eksi
Sistemden dolayı. Benim I5 2430M ve Intel HD 3000 (1GB VRAM) bilgisayarım bile zorlanıyordu. Hatta 20fps falan oynuyordum. Hele serverlarda çok prop, asset, efekt, insan var. İşlemciye yük biniyordur.
sakrucu123 Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Yer Koltuk,Kanepe veya sandalye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #8 Öncelikle sistemin biraz düşük. SonOyuncu sunucusunda çok fazla kişi olduğu için kasması normal /menüden oyuncuları kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Öncelikle sistemin biraz düşük. SonOyuncu sunucusunda çok fazla kişi olduğu için kasması normal /menüden oyuncuları kapatabilirsin.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 21 Ekim 2020 #9 Evet sisteminiz Minecraft için iyi değil işlemci olsun ekran kartı olsun ve en önemlisi RAM. Bu link yardımcı olur belki Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Evet sisteminiz Minecraft için iyi değil işlemci olsun ekran kartı olsun ve en önemlisi RAM. Bu link yardımcı olur belki Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #10 Anımationsa gir all off yap chunk 2 yap Graphics Fast yap qualtiyden hepsını Fast yap 8X pvp pack kullan FPS en az 20 yükselcektir. Artı 0 Eksi
Anımationsa gir all off yap chunk 2 yap Graphics Fast yap qualtiyden hepsını Fast yap 8X pvp pack kullan FPS en az 20 yükselcektir.