Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için de olabilir ama bilmiyorum. SonOyuncu 1.8.9 Optifine ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM.
Arkadaşlar sistemim düşük olduğu için de olabilir ama bilmiyorum. SonOyuncu 1.8.9 Optifine ile oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel Celeron N2820. 4 GB RAM. Intel HD Graphics 64 MB VRAM.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 21 Ekim 2020 #11 İntel hd graphics ile normal bence. Artı 0 Eksi
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 21 Ekim 2020 #12 Oyun açılırken ayarlar çıkıyor oradan RAM kullanımını 4096 MB yapabilirsin. Benim 4 GB RAM'im var ve tüm RAM'i SonOyuncu Client'de oyuna veriyorum. Son düzenleme: 21 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Oyun açılırken ayarlar çıkıyor oradan RAM kullanımını 4096 MB yapabilirsin. Benim 4 GB RAM'im var ve tüm RAM'i SonOyuncu Client'de oyuna veriyorum.
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #13 RPacK dedi: Kasması normal hocam. İşlemci ve RAM olarak. Şu videoyu izleyerek en az 3 GB RAM vermenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EDIT: Anlatan velet biraz mal ama analttıkları doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 GB RAM'li PC'ye 3 GB RAM biraz fazla değil mi? Ben 1 GB vermeye korkuyorum. Artı 0 Eksi
RPacK dedi: Kasması normal hocam. İşlemci ve RAM olarak. Şu videoyu izleyerek en az 3 GB RAM vermenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EDIT: Anlatan velet biraz mal ama analttıkları doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam 4 GB RAM'li PC'ye 3 GB RAM biraz fazla değil mi? Ben 1 GB vermeye korkuyorum.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 21 Ekim 2020 #14 M3GTR dedi: Hocam 4 GB RAM'li PC'ye 3 GB RAM biraz fazla değil mi? Ben 1 GB vermeye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM'in hepsini veriyorum ve arkada bir şey açık değilse sorun yok. Niye 1 GB vermeye korkuyorsunuz? Artı 0 Eksi
M3GTR dedi: Hocam 4 GB RAM'li PC'ye 3 GB RAM biraz fazla değil mi? Ben 1 GB vermeye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... 4 GB RAM'in hepsini veriyorum ve arkada bir şey açık değilse sorun yok. Niye 1 GB vermeye korkuyorsunuz?
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2020 #15 Ali Pınar dedi: 4 GB RAM'in hepsini veriyorum ve arkada bir şey açık değilse sorun yok. Niye 1 GB vermeye korkuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü, bilgisayar ilk açıldığında bile %40 kullanım görüyorum Minecraft açtığımda %90'a dayanıyor. (%40 kullanımın birçoğu önbelleğe alınmış RAM olabilir mi?) Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: 4 GB RAM'in hepsini veriyorum ve arkada bir şey açık değilse sorun yok. Niye 1 GB vermeye korkuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü, bilgisayar ilk açıldığında bile %40 kullanım görüyorum Minecraft açtığımda %90'a dayanıyor. (%40 kullanımın birçoğu önbelleğe alınmış RAM olabilir mi?)