Minecraft kasma sorunu

Arwiendd

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Minecraft'a FPS 200-300'de fakat kasma sorunu yaşıyorum. Bilgsayara temiz kurulum yaptım, temiz kurulumdan önce bu sorun yoktu. Sorunun çözümü nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, Minecraft'a FPS 200-300'de fakat kasma sorunu yaşıyorum. Bilgsayara temiz kurulum yaptım, temiz kurulumdan önce bu sorun yoktu. Sorunun çözümü nedir acaba?

Minecraft'ın optimizasyonları çöp kanka kasması normal ama hep kasıyorsa normal değil Java mı yoksa bedrock'mı?

Java'yı güncelle,
Ekran kartını güncelle,
OptiFine kullan.

Ben OptiFine ile alakası olduğunu sanmıyorum bende OptiFine ile kasıyor bence RAM ile alakalı olabilir çünkü Minecraft'ta işlemci'nin olduğu kadar RAM'de önemli

Knk geçen gün yayınlanan Nvidia sürücüsü 452.06 - WHQL kurduktan sonra benim de çok kasmaya başladı 30 fps görüyor imkansız böyle bir şey

Ben OptiFine ile alakası olduğunu sanmıyorum bende OptiFine ile kasıyor bence RAM ile alakalı olabilir çünkü Minecraft'ta işlemci'nin olduğu kadar RAM'de önemli
RAM ile alakası yok, 16 GB'da olsa, 128 GB'da olsa kullanacağı RAM miktarı belli, eğer zaten RAM'den olsaydı sorun 300 FPS almazdı.

Arkada hiçbir şey açık olmasın, chrome falan, ben ne zaman minecraft girsem arkada tarayıcı yada başka bir programın penceresi açık olsa 1000 FPS'de alsam mouse döndürürken kasarak dönüyordu ve hala oluyor bu.

Optifine kullanıyorum Java Ram 8 GB
Evet mouseyi çevirken kasıyor

Eğer oynadığı sürüm eskiyse önemli değil ama RAM önemli değil deyip oyuna 512MB RAM vermeyin eğer MC'ye 1GB RAM verirsen chunklar yüklenirken fena kasar ama 4 GB RAM verirsen oyun chunkları hemen yüklenir tabii bunlar benim yaşadığım şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…