yok knk Minecraft'ın optimizasyonu cok iyi ve kasma sorunlari yaşanmıyor 1.16.5 bile girsen optimizasyonu çok iyiMinecraft'ın optimizasyonları çöp kanka kasması normal ama hep kasıyorsa normal değil Java mı yoksa bedrock'mı?
Ya kardeşim saçmalama Bedrock'tan bahsediyorsan doğru ama Javada optimizasyondan eser yok.yok knk Minecraft'ın optimizasyonu cok iyi ve kasma sorunlari yaşanmıyor 1.16.5 bile girsen optimizasyonu çok iyi
Ya kardeşim saçmalama Bedrock'tan bahsediyorsan doğru ama Java'da optimizasyondan eser yok.
Eskiden öyle bir problem yoktu. Ama sorunu şöyle çözdüm OpenGL sürümümü yükselttim ve oyunu direk Ekran kartı üzerinden başlatmaya atadım bu yüzden işlemciye daha az yük bindi böyle çözdüm.Kanka bende çok iyi çalısıyor bilgisyaraın gücüne bakıyor olmalı.
Yok kanka Minecraft'ın optimizasyonu cok iyi ve kasma sorunlari yaşanmıyor 1.16.5 bile girsen optimizasyonu çok iyi.
Minecraft'ın optimizasyonları çöp kanka kasması normal ama hep kasıyorsa normal değil Java mı yoksa bedrock'mı?
Eğer oynadığı sürüm eskiyse önemli değil ama RAM önemli değil deyip oyuna 512MB RAM vermeyin eğer MC'ye 1GB RAM verirsen chunklar yüklenirken fena kasar ama 4 GB RAM verirsen oyun chunkları hemen yüklenir tabii bunlar benim yaşadığım şeyler.
Hocam aradan baya zaman geçmiş ama OpenGL Sürümünü nasıl yükselttin ve oyunu nasıl ekran kartına verdin ? bende takılma sorunları yaşıyorum.Eskiden öyle bir problem yoktu. Ama sorunu şöyle çözdüm OpenGL sürümümü yükselttim ve oyunu direk Ekran kartı üzerinden başlatmaya atadım bu yüzden işlemciye daha az yük bindi böyle çözdüm.
adam 200-300 fps alıyorum demiş sen vsync demişsinV-Sync kapatın ya da açmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.