Minecraft kastırmayan shader önerisi

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 GB RAM Intel UHD 600 ekran kartı N4020 işlemci ben bu sistemle yaptığım FPS modpackinde 70 80 FPS civarı alıyorum. Bu sistem için önerdiğiniz kastırmayan bir shader var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yani isterseniz en düşük shader pack'i kurun ama alabileceğiniz maksimum FPS değeri 30 civarında olur. Ayrıca yanlış bilmiyorsam çoğu shader pack'in içerisinde low, ultra gibi ayarlar bulunuyor indirmeden önce onlardan birisini seçip indirdikten sonra da performans ayarı çekebiliyorsunuz. Yine de kurmanızı önermem.

Arkadaşlar 4 GB RAM Intel UHD 600 ekran kartı N4020 işlemci ben bu sistemle yaptığım FPS modpackinde 70 80 FPS civarı alıyorum. Bu sistem için önerdiğiniz kastırmayan bir shader var mıdır?

Hocam bende de neredeyse aynı sistem var siz hangi sürümde oynuyorsunuz? Ben 1.8.4'te default haliyle 50 FPS zor alıyorum.

Hocam bende de neredeyse aynı sistem var siz hangi sürümde oynuyorsunuz? Ben 1.8.4'te default haliyle 50 FPS zor alıyorum.

Hocam ben fabously optimized modpackini kullanıyorum öneririm her sürümde bayağı FPS sağlıyor. OptiFine'daki çoğ özelliklerden fazlası var ve bayağı FPS sağlıyor şunu söyleyeyim fabric içindir. Çoğ texture packi destekliyor shaderları da desteklemekte modrinth sitesinde var.
Ha bir de FPS ayarlınıda yapıyorsunuz herhalde bende OptiFine kullandığımda 40 FPS alıyordum buna geçtim ve 70 80 FPS alıyorum.

Hocam yani isterseniz en düşük shader Pack'i kurun ama alabileceğiniz maksimum FPS değeri 30 civarında olur. Ayrıca yanlış bilmiyorsam çoğu shader Pack'in içerisinde Low, Ultra gibi ayarlar bulunuyor indirmeden önce onlardan birisini seçip indirdikten sonra da performans ayarı çekebiliyorsunuz. Yine de kurmanızı önermem.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı