Eve yatak koy. Akşam yatakta uyu. Sonra pusula yap. Pusula senin en son uyuduğun yeri gösterecek. ( Doğru mu bilmiyorumHocalarım merhaba. Bir evim var kaybetmedim ama uzakları keşfe çıkacağım için evi kaybetmemek için bir yöntem lazım. Bana evimi bulabilecek yani tarif edecek bir yöntem söyeyebilir misiniz?
Hocam gamemode açmadan veya zor olmadan evimi bulmak için bir çözüm yokmu ? Mıknatıs taşı ve pusula gibi zor olmayan ve hile kullanmadan evimi çok iyi tarif edebilecek bir şey yokmu ?Kordinatları not alabilirsiniz.
Pusulanın nesi zor?Hocam gamemode açmadan veya zor olmadan evimi bulmak için bir çözüm yokmu ? Mıknatıs taşı ve pusula gibi zor olmayan ve hile kullanmadan evimi çok iyi tarif edebilecek bir şey yokmu ?
Pusula zor bişey mi? Bu arada herhalde F3 tuşuna basarak kordinatlara bakabilirsiniz.Hocam gamemode açmadan veya zor olmadan evimi bulmak için bir çözüm yokmu ? Mıknatıs taşı ve pusula gibi zor olmayan ve hile kullanmadan evimi çok iyi tarif edebilecek bir şey yokmu ?
Hocam gamemode açmadan veya zor olmadan evimi bulmak için bir çözüm yokmu ? Mıknatıs taşı ve pusula gibi zor olmayan ve hile kullanmadan evimi çok iyi tarif edebilecek bir şey yokmu ?
hocam Bedrock edition kullanıyorum.Gamemode açmanıza gerek yok ki hocam. Kordinatları not alın, F3 ile sonrasında tekrar bulursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.