rRype
Hectopat
Merhaba, Minecraft'ta klavyeden bir tuşa basıp texture Pack'imi değiştirmem mümkün mü? Örneğin 4x4 bir texture pack yükledim ve klavyeden bir tuşa bastım 4x4 texture Pack'imi aktif etti mümkün mü? Ya da bunun benzeri bir şey var mı?

Merhaba böyle bir şey olmuyor diye düşünüyorum ancak kendi serveriniz ise pluginlerle olabilir diye düşünüyorum.Merhaba, Minecraft'ta klavyeden bir tuşa basıp texture Pack'imi değiştirmem mümkün mü? Örneğin 4x4 bir texture pack yükledim ve klavyeden bir tuşa bastım 4x4 texture Pack'imi aktif etti mümkün mü? Ya da bunun benzeri bir şey var mı?
4x4 park olacağından pek düşürmez belki.Yapılması ciddi oranda FPS düşürür.
Geçiş düşürür onun için demiştim.4x4 park olacağından pek düşürmez belki.
Doğru diyorsun çok fazla fps düşürür diyorlar ama düşürmüyor diğer konuşmada haklısın.Geçiş düşürür onun için demiştim.
Ha bir de texture pack doğru düzgün FPS arttırmaz maalesef.
Bir sorum var gif profil fotoğraf nasıl yapabilirim?Geçiş düşürür onun için demiştim.
Ha bir de texture pack doğru düzgün FPS arttırmaz maalesef.
Zamanında bir kere açıldı sonra kapatıldı sunucu sorunlarından dolayı. Eskiden koyanlarınki duruyor.Bir sorum var gif profil fotoğraf nasıl yapabilirim?
TeşekkürlerZamanında bir kere açıldı sonra kapatıldı sunucu sorunlarından dolayı. Eskiden koyanlarınki duruyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.