Minecraft köylüler random iş alıyor

Leviodas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eskiden Minecraft'ı çok oynardım şu sıralar tekrardan arkadaşlarım ile bir sunucu açtık ve oynamaya başladık. İlk başlarda köylüler istediğimiz meslekleri yapmaya başladı (örnek olarak kürsü koyup kütüphaneci köylü yapmak) fakat sonrasında istediğimiz büyüleri almak için kürsü kırıp işini bırakmasını sağlayıp tekrardan iş vererek sattığı malzemeleri değiştiriyorduk fakat bir yerden sonra kürsüyü kırdığımızda daha kürsüyü koymadan okçu köylü, çiftci köylü gibi farklı meslekler edinmeye başladılar (yakında okçu masası veya gübre varili yok) ve bu olayı hala çözemedik bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
Sürüm:1.15.2
Server yazılımı:spigot/bukkit
Kurulu olan pluginler (resim olarak ekliyorum):

Dosya Ekleri

• 1705767857751.png
    1705767857751.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 41
Eskiden Minecraft'ı çok oynardım şu sıralar tekrardan arkadaşlarım ile bir sunucu açtık ve oynamaya başladık. İlk başlarda köylüler istediğimiz meslekleri yapmaya başladı (örnek olarak kürsü koyup kütüphaneci köylü yapmak) fakat sonrasında istediğimiz büyüleri almak için kürsü kırıp işini bırakmasını sağlayıp tekrardan iş vererek sattığı malzemeleri değiştiriyorduk fakat bir yerden sonra kürsüyü kırdığımızda daha kürsüyü koymadan okçu köylü, çiftci köylü gibi farklı meslekler edinmeye başladılar (yakında okçu masası veya gübre varili yok) ve bu olayı hala çözemedik bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

Kullandığın plugınler yapıyordur.

Çevrede farklı iş alacak objeler varsa onları algılıyor olabilir hocam.

Çevrede farklı iş alacak objeler varsa onları algılıyor olabilir hocam.

Hocam altta gördüğünüz gibi yaptım fakat önünde masa olmayan köylüler nasıl alabiliyor hala çözemedim.

Dosya Ekleri

• 2024-01-20_20.20.06.png
    2024-01-20_20.20.06.png
    620,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 2024-01-20_20.20.37.png
    2024-01-20_20.20.37.png
    782,7 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı