eskisatsubayı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 15:14 #1 Merhaba, oyunu kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Belki Microsoft hesabı açık olmadıgındandır diye hesabı acmaya calısıyorum, bu sefer de 0x800704ec hatasını alıyorum.
Merhaba, oyunu kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Belki Microsoft hesabı açık olmadıgındandır diye hesabı acmaya calısıyorum, bu sefer de 0x800704ec hatasını alıyorum.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.440 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Dün 15:24 #2 Xbox hizmetleri açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS eskisatsubayı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 18:54 #3 Leon Dayı dedi: Xbox hizmetleri açık mı? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasınada giriş yapamıyorum aynı hatadan dolayı. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Xbox hizmetleri açık mı? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasınada giriş yapamıyorum aynı hatadan dolayı.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.440 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Dün 19:06 #4 Bu uygulamayı yükleyin ve çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. https://aka.ms/GamingRepairTool Artı 0 Eksi
Bu uygulamayı yükleyin ve çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. https://aka.ms/GamingRepairTool
KS KS eskisatsubayı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 19:09 #5 Leon Dayı dedi: Bu uygulamayı yükleyin ve çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. https://aka.ms/GamingRepairTool Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım bunu zaten hatta bundan önce xbox açılmıyordu ama hala store ve xbox a girdiğimde yazdığım hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Bu uygulamayı yükleyin ve çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. https://aka.ms/GamingRepairTool Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım bunu zaten hatta bundan önce xbox açılmıyordu ama hala store ve xbox a girdiğimde yazdığım hatayı veriyor.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.440 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Dün 19:13 #6 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla bu komutları çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Artı 0 Eksi
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla bu komutları çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
KS KS eskisatsubayı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 19:37 #7 Leon Dayı dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla bu komutları çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Genişletmek için tıkla... Hala aynı hata devam ediyor. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla bu komutları çalıştırın. İşlemler bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. sfc /scannow DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Genişletmek için tıkla... Hala aynı hata devam ediyor.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.440 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Dün 19:49 #8 Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Artı 0 Eksi
Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
KS KS eskisatsubayı Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın Dün 20:11 #9 Leon Dayı dedi: Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Yine olmadı. Artı 0 Eksi
Leon Dayı dedi: Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.440 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye Dün 20:38 #10 PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Get-AppxPackage windowsstore | Remove-AppxPackage PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. Get-AppXPackage WindowsStore -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Daha sonra Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar kısmından Xbox uygulamasını silin. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Get-AppxPackage gamingservices | Remove-AppxPackage -allusers Xbox ve Oyun Hizmetleri uygulamalarını tekrardan Microsoft Store'dan yükleyip kontrol edin. Son düzenleme: Dün 20:55 Artı 0 Eksi
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Get-AppxPackage windowsstore | Remove-AppxPackage PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. Get-AppXPackage WindowsStore -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Daha sonra Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar kısmından Xbox uygulamasını silin. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girin. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Get-AppxPackage gamingservices | Remove-AppxPackage -allusers Xbox ve Oyun Hizmetleri uygulamalarını tekrardan Microsoft Store'dan yükleyip kontrol edin.