Çözüldü Minecraft Launcher hesaba girilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thebiscuit

Hectopat
Makaleler
1
Modeme reset attım. 1 saat bekledim, yine Launcher'e giriş yapamıyorum. Telefondan giriyor. PC'den siteye de girmiyor. Başka hesaplarla da denedim.

1608053753386.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefondan girebildiğinize göre engel gibi bir durum yok gibi duruyor. Sebebi ise arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bakım gibi bir şey var galiba. @272054 belki sen biliyorsundur bu konuda.
Hala girmiyor arkadaşımın hesabına bile çıldıracağım!
Sorun çözüldü o hesap programını indirip seçeneklerden mojangı seçtim giriş yapıldı :)
Benim orijinal hesabım mojang girişi yapıyorum ama arkadaşım için pre programı indirmiştim 2-3 tane hesap girişi denendi o yüzden olabilir mi? (Virüs uyarısı vermedi) Çalınmış olamaz telefondan giriyor.
Yardım edecek yok mu?

Son düzenleme:
Benim orijinal hesabım mojang girişi yapıyorum ama arkadaşım için pre programı indirmiştim 2-3 tane hesap girişi denendi o yüzden olabilir mi? (Virüs uyarısı vermedi) Çalınmış olamaz telefondan giriyor.
Premium bulma (yani başkasının hesabını çalma) programlarında proxy kullanmazsanız belli bir süreliğine sistemden engellenebiliyorsunuz. Ama bu dediğim olay 2-3 deneme ile olmaz.
Edit : Telefonda mobil veri ile mi giriyorsunuz?

Telefondan girebildiğinize göre engel gibi bir durum yok gibi duruyor. Sebebi ise arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bakım gibi bir şey var galiba. @272054 belki sen biliyorsundur bu konuda.
Hala girmiyor arkadaşımın hesabına bile çıldıracağım!
Sorun çözüldü o hesap programını indirip seçeneklerden mojangı seçtim giriş yapıldı :)

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı