Minecraft Launcher önerisi

Yeticik

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Mid-Level Developer
Minecraft Launcher önerir misiniz? FPS yüksek almam için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllarca badlion Client kullandım. İçerisinde işe yarayacak bayağı mod var ve FPS artışı çok fazla, kullanımı kolay.

Harbi naıl kullanacağız?
Crack konuşuyormuş gibi olur mu bilmiyorum salywrr kullanıyorum ben şuan onun için anlatayım belki aynıdır; Öncelikle Win+R yaparak çalıştır'ı açıyoruz sonra boş olan yere (daha önce bir şey yazdıysanız o gözükebilir bir şey varsa silin yoksa direkt yazın) %appdata% yazıyoruz .salwyrr olana giriyoruz ardından client.properties yazan ve fotoğrafı belge şeklinde olan (Win10'da öyle) dosyaya sağ tık > birlikte aç > not defteri yazana giriyoruz ardından "#SalwyrrLauncher by Salwyrr" yazan yerin (en üstteki yazı) en sağına gelip enter basıp bir satır aşağı gidiyoruz ardından "account=(istediğiniz bir kullanıcı adı) yazıyorsunuz. Ardından sol üstten dosya > kaydet yapıyorsunuz sonra kapatın. (Client.properties isimli dosyanın ikonu not defterine dönebilir ellemeyin belkide dönmez) Oyuna girip tek oyunculu veya çok oyunculuya basıp alttan hesap seçip oynayabiliyorsunuz ama dikkat edin premium serverlere (hypixel vb.) giremezsiniz aternos içinde ayarlardan korsan (orjinal olmayan) özelliğini açın. Yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama İnşallah olmuşumdur iyi akşamlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı