Çözüldü Minecraft Launcher "satın al" olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KralDark

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Bu durumu 25 şubat 2025 tarihinde yaşamaya başladım. Minecraft orijinal Launcher, aşağıda gördüğünüz mesajı verip duruyor (Minecraft var satın aldım). İnterneti defalarca kontrol ettim. Windows32>drivers>etc>hosts'dan yasaklanmış mı ona baktım bir şey yok. Java'yı oynayamıyorum. Para verdim, delireceğim. Acaba oyun sunucularında bir şey mi var?

Hesap doğru mu?

Microsoft hesabınız ile giriş yaptığınıza emin misiniz?

Azönce yeni açılmış bir konu daha gördüm. O konuda da Minecraft hizmetlerine bağlanılamamış. Herhalde genel bir sorun.

Senlik bir sıkıntı yok aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Teşekkürler arkadaşlar herkeste sorun varmış https://downdetector.tr/durum/minecraft/ bu sitedede zaten sonuçlara az önce baktım herkes yaşamış sorun düzeltene kadar bekleyeceğiz artık.

Senlik bir sıkıntı yok aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Azönce yeni açılmış bir konu daha gördüm. O konuda da Minecraft hizmetlerine bağlanılamamış. Herhalde genel bir sorun.

Sorun bende de var. Para verdiğimiz oyunu oynayamıyoruz şaka gibi.

Minecraft tarafında şu anda sorun var, ben de bağlanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…