Minecraft mı CS2 seçkin mi?

Bedrhan

Femtopat
Katılım
29 Ağustos 2023
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060 Ti
İşlemci
R5 7500F
Merhaba, uzatmadan soracağım sizce Minecraft mı yoksa CS2 seçkin mi?
Bana göre Minecraft çünkü böyle bir indirimin bir daha zor olacağını düşünüyorum ve oynanabilirlik açısından gerek mod olsun gerek sunucular olsun insanın hiç sıkılmayacağını düşünmekteyim. Ayrıca mobildeki arkadaşlarım ile de oynayabilirim. Eğe seçiminiz MC ise Deluxe mi yoksa normal almak mı daha mantıklı belirtirseniz sevinirim.
CS2'yi de çok seviyorum, seçkin olmadan bir rankınız olmuyor ve kasa düşürmek istiyorum ve indirimde değil şu an 15 USD.
Teşekkürler.
 
Seçkin zaten asla indirime düşmedi? Buna kimse cevap veremez, Deluxe vs normal versiyon harici. Sen hangisini istiyorsan onu al.
 
İnanır mısın Minecraft indirime girmeden önce ''keşke indirime girse de alsam'' diyordum. bence Minecraft al. Sonuçta adamlar Ne Bayram'da indirim yapıyor, ne de mevsimlerde. 15. Yılına özel indirim yapmışlar bu fırsatıda kaçırmak saçma olur. Al, şimdi oynamasan bile kalsın illaki oynayacaksın.

Deluxe'da verilen öğeler Bedrock sürümü için geçerli. yani Java oynayacaksan bunu dikkate al.
 
Minecraft'ın indirimi güzel ve seçkinin fiyatı şu saatten sonra da artmaz. Global çaplı zam gelirse orasını bilemem de Minecraft'ın indirimi cidden iyi. Bir ara paranız olunca da seçkin alırsınız. Steam Türkiye, dolar kuruna geçiş yaptığı için dolar artmadığı sürece oyuna da zam gelmemiş olcak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı