Bayağı yanlış bilgi hocam. Günde 1-2 maç atarım arkadaşlarımla, hafta sonu gelen kasalar vb malzemeler iyi olursa 5-6 dolara bile çıkıyor haftada. Maksimum 1 ayda MC parasını çıkartır az şanslı ise. Tabii FACEIT oynar ise görevlerle daha çok kazanır. Günde 4-5 saat oynaması lazım en az ama.
Dostum aktif oynamadığın ne kadar belli. Haftada 1 drop alıyorsun ve ortalama 0,50 cent kazanıyorsun. Ayrıca günde 4-5 saat FACEIT oynayarak kazanacağın tek şey elektrik faturasıdır. FACEIT'te elle tutulur bir şey kazanmak istiyorsanız günde +12 saat aralıksız oynaman lazım. Yani günde 17-18 maç falan.
Dostum aktif oynamadığın ne kadar belli. Haftada 1 drop alıyorsun ve ortalama 0,50 cent kazanıyorsun. Ayrıca günde 4-5 saat FACEIT oynayarak kazanacağın tek şey elektrik faturasıdır. FACEIT'te elle tutulur bir şey kazanmak istiyorsanız günde +12 saat aralıksız oynaman lazım. Yani günde 17-18 maç falan.
Aga bilmiyorum kilowat kasası bile 80 cent atıyor rüyalar ve kabuslar bile 1 doların üstünde yani durmadan recoil case falan çıkması lazım ki imkansız hani abartmayın.
Sanmıyorum ya çok şanslısınızdır ya az ben 10 dolarlık yeni kasayı satmıştım ve parası çıkmıştı parayı belirli yerlerden büyük komisyonlarla çekebiliyorsunuz ancak isterseniz oyunda alabilirsiniz fikir size kalmış bana göre CS2.
Aga bilmiyorum kilowat kasası bile 80 cent atıyor rüyalar ve kabuslar bile 1 doların üstünde yani durmadan recoil case falan çıkması lazım ki imkansız hani abartmayın.
Bana ve CS oynayan arkadaşlarıma en son rüyalar ve kabus attığında Steam TL dönemindeydi artık sen düşün. O size çıkan kasanında çıkma olasılığıda %1'in çok çok altında.