Minecraft mı CS2 seçkin mi?

Merhaba, uzatmadan soracağım sizce Minecraft mı yoksa CS2 seçkin mi?
Mental sağlığını korumak için minecraft daha iyi olur. Benim seçkinim yok 15 dakika da sövüş makinesi yapıyorlar seni.

İlk önce CS2 Prime alıp düşen eşyaları ByNoGame'de satıp ondan sonra da Minecraft almaya karar verdim.

Yaptığınınız şey şahsen aşırı mantıksız bir şey. Sadece seçkin parasını çıkartmak için aylarca oynamanız gerek. Bir de ByNoGame komisyonu işin içine girince siz 1-2 yıla anca alırsınız Minecraft'ı. Tabii Minecraft aynı fiyatta kalacak mı oda merak konusu.

İlk önce CS2 Prime alıp düşen eşyaları ByNoGame'de satıp ondan sonra da Minecraft almaya karar verdim.

Hocam haberiniz olsun belirli bir eşiğin altındaki skinleri satamıyorsunuz. Tavsiyem topladığınız kasaları falan 1-2 ay envanterinizde tutmanız. 2 ay içerisinde topladıklarınızdan 50 cent 1 dollar tarzı düşük olanları satıp bir skin alıp satmanızdır.

Yaptığınınız şey şahsen aşırı mantıksız bir şey. Sadece seçkin parasını çıkartmak için aylarca oynamanız gerek. Bir de ByNoGame komisyonu işin içine girince siz 1-2 yıla anca alırsınız Minecraft'ı tabii Minecraft aynı fiyatta kalacak mı oda merak konusu.

Sen çok bence kötümsersin. Hani arkadaş grubumla oynuyorum. 3 kişiyiz. 3'ümüz de oynuyoruz Haziran'dan beri. Birimizde Huntsman knife var. Birimizde AK-47 Frontside Misty Deagle red M4A4 temukaku falan var ben desen zaten tüm lootlarımı satmama rağmen AWP atheris USP Cortex ak nightwish gibi skinlere sahibim. Bunlar yani o kadar ucuz değil MC dediğimiz oyun 650TL 20 dollar bile etmiyor. Parasını 1-2 olmasa 3. ayda rahat çıkartır. Çok bahtsız olsa bile 4. ayda kesin çıkartır.

Sen çok bence kötümsersin. Hani arkadaş grubumla oynuyorum. 3 kişiyiz. 3'ümüz de oynuyoruz Haziran'dan beri. Birimizde Huntsman knife var. Birimizde AK-47 Frontside Misty Deagle red M4A4 temukaku falan var ben desen zaten tüm lootlarımı satmama rağmen AWP atheris USP Cortex ak nightwish gibi skinlere sahibim. Bunlar yani o kadar ucuz değil MC dediğimiz oyun 650TL 20 dollar bile etmiyor. Parasını 1-2 olmasa 3. ayda rahat çıkartır. Çok bahtsız olsa bile 4. ayda kesin çıkartır.

Kötümser falan değilim olanları söylüyorum. %1'den çok daha düşük bir şansınız varsa alın seçkin bir şey diyen yok. Son 4 haftada bana parçalanmış kasası attı onun öncesinde de devrim kasası vesaire var. Her şey sizin sandığınız kadar toz pembe değil.

Kötümser falan değilim olanları söylüyorum. %1'den çok daha düşük bir şansınız varsa alın seçkin bir şey diyen yok. Son 4 haftada bana parçalanmış kasası attı onun öncesinde de devrim kasası vesaire var. Her şey sizin sandığınız kadar toz pembe değil.

Hocam ne sandığımız gibi pardon? Siz CS2 ben Half-Life mi oynuyorum? İkimizde aynı oyunu oynuyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı