Minecraft Microsoft hesabı istiyor

sanalmaganda

Hectopat
Arkadaşlar Minecraft alacağım ama Microsoft hesabı istiyor. Benim Mojang hesabım var Gmail ile kayıt olduğum ama her türlü Microsoft hesabı istiyor. Bunun başka bir yöntemi var mı yoksa Microsoft hesabı ile mi oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store'dan alıyor olabilirsin.

Minecraft.net adresinden
Alıyorum.
Mojang hesabı artık oluşturulamıyor. Yeni bir Minecraft alacağınız zaman artık Microsoft hesabı zorunlu. Ben Java Edition'u zamanında aldığım içim Mojang hesabımla girebiliyorum, ama Bedrock Edition alıyorsanız Microsoft hesabı şarttı, artık Java Edition içinde şart.
1625907407613.png

Mojang hesabı artık oluşturulamıyor. Yeni bir Minecraft alacağınız zaman artık Microsoft hesabı zorunlu. Ben Java Edition'u zamanında aldığım içim Mojang hesabımla girebiliyorum, ama Bedrock Edition alıyorsanız Microsoft hesabı şarttı, artık Java Edition içinde şart.
Eki Görüntüle 1102546

Ama benim şimdi bir tane var Gmail ile oluşturduğum ama benim Microsoft hesabı açmam lazım değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı