O zaman epostanızı eski e postanıza alın her şeyin şifresini değiştirip 2 adımlı doğrulamaları açın.Telefon numarası kullanmadım zaten. Sadece microsoft hesabımla minecraft aldım.
Hangi programı kullandınız acaba?Hiç bir tehdit bulunamadı diyor.
Geçmiş olsun hesabınız çalınmış,mc de çok pahalıydı en sonMerhaba. Geçen gün Minecraft Premium aldım. Bugün sorunsuzca oynadım sonra gene girdim ve e postam mi*****@inbox.ru olarak gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Avast Free Antivirüs kullandım.O zaman epostanızı eski e postanıza alın her şeyin şifresini değiştirip 2 adımlı doğrulamaları açın.
Hangi programı kullandınız acaba?
Kaspersky ve malwarebytes ile tekrar tarayın gizlenen virüslerden olabilir.Avast Free Antivirüs kullandım.
Kaspersky kullanırsam hesabı alacakmıyım?Kaspersky ve malwarebytes ile tekrar tarayın gizlenen virüslerden olabilir.
Hiçbir tehdit bulunamadı diyor.
öyle hop diye olmaz önce virüsü temizle, ondan sonra hesap kurtarma için microsoft'a ticket aç.Kaspersky kullanırsam hesabı alacakmıyım?
Microsofta nasıl ticket açacağım?Microsoft'un antivirüsüne asla güvenme, bu benim için Windows kullanmaktaki ilk kuraldır.
öyle hop diye olmaz önce virüsü temizle, ondan sonra hesap kurtarma için microsoft'a ticket aç.
Açsanız bile cevap vermezler kurtarma numarası ekliyse e posta adresini normal bir şekilde değiştirmeye çalış bir de gmail adresin çalınmış mı?Microsofta nasıl ticket açacağım?
Sadece gmail hesabımı değiştirmiş o kadar.Açsanız bile cevap vermezler kurtarma numarası ekliyse e posta adresini normal bir şekilde değiştirmeye çalış bir de gmail adresin çalınmış mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.