mustafaysnclk
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5-9300h
GTX3060ti
16Gb DDR4 2666mHz ram
- Meslek
- Tabip
Herkese merhabalar. Uzun süredir oyunu oynamıyordum ve hesabım kız arkadaşımın kardeşinde idi. Geçenlerde hesabımızı Microsoft hesabı yaparsak bir pelerin geliyor diye Microsoft hesabına geçirdik. Fakat Microsoft Store'dan indirip girdiğimiz istemciden OptiFine kurulu seçenekten oyuna girdiğimizde oyun kendisi dahili GPU (Intel HD Graphics 630) ile açıyor. Ve bu durum beni uyuz ediyor.
-Windows 10 kullanıyorum. Oyunu Microsoft Store'dan indirdiğimiz için yüklü olduğu konumu bir türlü bulamadım ve NVIDIA Denetim Masası'ndan kullanılacak GPU'yu seçemiyorum.
-Windows 10 masaüstünde sağ tık--> görüntü ayarları --> grafik ayarları --->microsoft Store uygulamaları ---> Minecraft Launcher seçip yüksek performans seçeneğini seçtim. Bu şekilde oyun normal yolla girdiğimde ekran kartından açılıyor fakat OptiFine ile giriş yaptığımda ekran kartından açılmıyor.
Bu duruma bir çözümü olan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eğer ki bu durumu çözemeyeceksek de, Microsoft hesabına tanımlanmış hesabımı tekrardan Mojang hesabına geri çevirmemin bir yolu var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
-Windows 10 kullanıyorum. Oyunu Microsoft Store'dan indirdiğimiz için yüklü olduğu konumu bir türlü bulamadım ve NVIDIA Denetim Masası'ndan kullanılacak GPU'yu seçemiyorum.
-Windows 10 masaüstünde sağ tık--> görüntü ayarları --> grafik ayarları --->microsoft Store uygulamaları ---> Minecraft Launcher seçip yüksek performans seçeneğini seçtim. Bu şekilde oyun normal yolla girdiğimde ekran kartından açılıyor fakat OptiFine ile giriş yaptığımda ekran kartından açılmıyor.
Bu duruma bir çözümü olan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eğer ki bu durumu çözemeyeceksek de, Microsoft hesabına tanımlanmış hesabımı tekrardan Mojang hesabına geri çevirmemin bir yolu var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: