Minecraft Microsoft'tan oynamak doğru mu?

Lecx00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm bugün 2-3 saat önce Minecraft Java+bedrack aldım arkadaşlarımla oynamak için herkes Microsoft'tan aldı fakat bazı sunucularda boş yere 250 TL verdiğimizi Launcher gibi yerlerden oynayabileceğimizi şöylediler. İlk başta aklımıza geldi fakat güvenmediğimiz için almadık. Sizce doğru mu yaptık yanlış mi? Sizin görüşleriniz nelerdir? Şimdiden herkese teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm bugün 2-3 saat önce Minecraft Java+bedrack aldım arkadaşlarımla oynamak için herkes Microsoft'tan aldı fakat bazı sunucularda boş yere 250 TL verdiğimizi Launcher gibi yerlerden oynayabileceğimizi şöylediler. İlk başta aklımıza geldi fakat güvenmediğimiz için almadık. Sizce doğru mu yaptık yanlış mi? Sizin görüşleriniz nelerdir? Şimdiden herkese teşekkürler.
Orjinal minecraft gerektiren sunucularda oynayacaksanız gerek var. Eğer sadece aranızda oynacaksanız, veya orjinal minecraft gerektiren sunucularda oynamayacksanız gerek yok. Zaten orjinal minecraft'ın normal minecraft'dan farkı sadece premium sunuculara girebiliyor olman. Ama olsun yine de elinizde orjinal bir hesabınız bulunsun.

Bazı sunucular orijinal Minecraft istiyor onlara satın almadan giremezsiniz ve ayrıca günümüzde 250TL çok bir para değil 1.5 öğüne eş değer yani benim görüşüm keyfinize bakın başka kişilerin ne dediklerini umursamayın.

"Launcher"dan kastığınız nedir?

Dostum yasak yazmıyorum başına TL ekle anlarsın.

Orijinal Minecraft gerektiren sunucularda oynayacaksanız gerek var. Eğer sadece aranızda oynacaksanız, veya orijinal Minecraft gerektiren sunucularda oynamayacksanız gerek yok. Zaten orijinal Minecraft'ın normal Minecraft'dan farkı sadece premium sunuculara girebiliyor olman. Ama olsun yine de elinizde orijinal bir hesabınız bulunsun.

Hocam her şeyin orijinali daha iyidir aldırış etmeyin. Bildiğim kadarıyla Hypixel gibi sunuculara girmek için premium Minecraft gerekiyordu.

Bazı sunucular orijinal Minecraft istiyor onlara satın almadan giremezsiniz ve ayrıca günümüzde 250TL çok bir para değil 1.5 öğüne eş değer yani benim görüşüm keyfinize bakın başka kişilerin ne dediklerini umursamayın.

250 TL gayet uygun. 28 TL'ye dungeons da alabilirsiniz hatta, kafa dağıtmalık güzel bir oyun.

Vallah hepinizi teşekkür ederim içimi rahatkattiniz oyunda daha yeniyim yüksek ihtimal o tarz sunuculara girerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı