Minecraft Mide Bulantısı ve Baş Dönmesi

Afkborn

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2019
Mesajlar
2.335
Makaleler
2
Çözümler
15
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASRock B450M Steel Legend, Ryzen 5 5600, Kingston Fury Beast 32 GB (2X16) 3200 MHz, Powercolor Red Devil RX 6600XT, Be Quiet! BK008, Corsair Carbide Spec Delta RGB, Corsair CV550, 1 TB WD Blue SN570, 500GB A2000 Kingston SSD, 1TB WD HDD, Sensei310, K60 RGB PRO, Qck Medium, Asus TUF VG24VQE, Keenetic Omni DSL
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Zabıt Katibi
Arkadaşlarımla uzun bir aradan sonra Minecraft oynamaya karar verdik. Hepimizde yarım saat sonra mide bulantısı ve baş dönmesi başladı. Bunu daha önce yaşayan var mı? İnternet de biraz gezince bunu yaşayan bir kaç kişi daha buldum.
 
Minecraft oynamayı bırakabilirsiniz bence.😀 Gırgırı bir kenera bırakırsak, sorun monitörünüzün görüntü ayarları veya oyunun görüntü ayarları size uygun olmayabilir, bunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Peki bu diğer oyunlarda olmuyorken neden sadece Minecraft oyununda oluyor.
Astigmat ya da miyop belirtileri bunlar. Doğru grafik ayarları ve monitör seçimi de önemlidir.
2.25 miyopum astigmatım çok yüksek değil diye biliyorum. 2016'dan beri göz numalarım değişmiyor. Yakın zamanda gözlerimi çizdireceğim o zaman tekrar deneyip yazarım.
 
Peki bu diğer oyunlarda olmuyorken neden sadece Minecraft oyununda oluyor.
Dediğim gibi, oyunun size verdiği görüntü, renk doygunluğu, size ters etki yapıyor olabilir. Parlaklıkla oynayarak renklerle oynayarak nasıl rahat edebiliyorsanız öyle yapın, farkı görürsünüz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı