Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #1 Selam ben arkadasimla birlikte Minecraft'i o mobilde bende PC de oynamak istiyoruz. Boyle bir şey mumkun mu acaba? Mumkunsede nasıl ama butun modlarda oynamadan bahsediyorum. Sadece Survival degil skyblock bed wars gibi modlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2022
Selam ben arkadasimla birlikte Minecraft'i o mobilde bende PC de oynamak istiyoruz. Boyle bir şey mumkun mu acaba? Mumkunsede nasıl ama butun modlarda oynamadan bahsediyorum. Sadece Survival degil skyblock bed wars gibi modlar.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #11 Mort4lResist4nce dedi: Yani BlueStacks indireyim önce sonra MCPE 2mizdede ayni surum olursa oynayabiliriz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evetde çok az FPS alırsınız. PC için indirseniz daha iyi (herkes korsan tavsiye etmiş bende söyledim ama virüs yersen benden bilme) Artı 0 Eksi
Mort4lResist4nce dedi: Yani BlueStacks indireyim önce sonra MCPE 2mizdede ayni surum olursa oynayabiliriz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evetde çok az FPS alırsınız. PC için indirseniz daha iyi (herkes korsan tavsiye etmiş bende söyledim ama virüs yersen benden bilme)
KS KS Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #12 Hmm bende Win8.1 desenize yandik. EkmekArasiHDD dedi: Oyunun Bedrock Edition olması lazım hocam. Yani Windows 10 Edition/Xbox/Mobil buna giriyor hocam. Java ve mobil derseniz o imkansız. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hmm bende Win8.1 desenize yandik. EkmekArasiHDD dedi: Oyunun Bedrock Edition olması lazım hocam. Yani Windows 10 Edition/Xbox/Mobil buna giriyor hocam. Java ve mobil derseniz o imkansız. Genişletmek için tıkla...
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #13 Ek olarak eğer aynı Wi-Fi değilse sunucu kurup IP ile oynayabilirsiniz Artı 0 Eksi
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 3 Ekim 2022 #14 Mort4lResist4nce dedi: Hmm bende Win8.1 desenize yandik. Genişletmek için tıkla... Windows on editon her sürümde calısıyor diye biliyorum arastırın. Artı 0 Eksi
Mort4lResist4nce dedi: Hmm bende Win8.1 desenize yandik. Genişletmek için tıkla... Windows on editon her sürümde calısıyor diye biliyorum arastırın.
KS KS Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #15 ahmet164632 dedi: Evetde çok az FPS alırsınız. PC için indirseniz daha iyi (herkes korsan tavsiye etmiş bende söyledim ama virüs yersen benden bilme) Genişletmek için tıkla... Tamamdir cok sağ ol yok yok senden niye bileyim eyvallah. Artı 0 Eksi
ahmet164632 dedi: Evetde çok az FPS alırsınız. PC için indirseniz daha iyi (herkes korsan tavsiye etmiş bende söyledim ama virüs yersen benden bilme) Genişletmek için tıkla... Tamamdir cok sağ ol yok yok senden niye bileyim eyvallah.
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2022 #16 EkmekArasiHDD dedi: Oyunun Bedrock Edition olması lazım hocam. Yani Windows 10 Edition/Xbox/Mobil buna giriyor hocam. Java ve Mobil derseniz o imkansız. Genişletmek için tıkla... İmkansız değil bazı sunucular java ve bedrock destekliyor. Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD dedi: Oyunun Bedrock Edition olması lazım hocam. Yani Windows 10 Edition/Xbox/Mobil buna giriyor hocam. Java ve Mobil derseniz o imkansız. Genişletmek için tıkla... İmkansız değil bazı sunucular java ve bedrock destekliyor.
KS KS Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #17 bozkurt11 dedi: Windows on editon her sürümde calısıyor diye biliyorum arastırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yani MC'nin surumu gibi Windows'unda surumu var anladim cok sağ olun. ahmet164632 dedi: Evetde çok az FPS alırsınız. PC için indirseniz daha iyi (herkes korsan tavsiye etmiş bende söyledim ama virüs yersen benden bilme) Genişletmek için tıkla... Bir de son bir şey daha sorayim PC icin indirseniz derken ne demek istediniz PC surumu ile BlueStacks ayrimi ki? Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Windows on editon her sürümde calısıyor diye biliyorum arastırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yani MC'nin surumu gibi Windows'unda surumu var anladim cok sağ olun. ahmet164632 dedi: Evetde çok az FPS alırsınız. PC için indirseniz daha iyi (herkes korsan tavsiye etmiş bende söyledim ama virüs yersen benden bilme) Genişletmek için tıkla... Bir de son bir şey daha sorayim PC icin indirseniz derken ne demek istediniz PC surumu ile BlueStacks ayrimi ki?
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 3 Ekim 2022 #18 Mort4lResist4nce dedi: Tamamdir yani MC'nin surumu gibi Windows'unda surumu var anladim cok sağ olun. Bir de son bir şey daha sorayim PC icin indirseniz derken ne demek istediniz PC surumu ile BlueStacks ayrimi ki? Genişletmek için tıkla... Aynı ancak BlueStacks'ta klavye calısmıyor. Artı 0 Eksi
Mort4lResist4nce dedi: Tamamdir yani MC'nin surumu gibi Windows'unda surumu var anladim cok sağ olun. Bir de son bir şey daha sorayim PC icin indirseniz derken ne demek istediniz PC surumu ile BlueStacks ayrimi ki? Genişletmek için tıkla... Aynı ancak BlueStacks'ta klavye calısmıyor.
KS KS Mort4lResist4nce Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #19 bozkurt11 dedi: Aynı ancak BlueStacks'ta klavye calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasil yani? Sizde bir bug olmus olabilir mi? Yoksa herkestemi boyle? Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Aynı ancak BlueStacks'ta klavye calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasil yani? Sizde bir bug olmus olabilir mi? Yoksa herkestemi boyle?
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 3 Ekim 2022 #20 Mort4lResist4nce dedi: Nasil yani? Sizde bir bug olmus olabilir mi? Yoksa herkestemi boyle? Genişletmek için tıkla... Herkeste öyle. Artı 0 Eksi
Mort4lResist4nce dedi: Nasil yani? Sizde bir bug olmus olabilir mi? Yoksa herkestemi boyle? Genişletmek için tıkla... Herkeste öyle.