Minecraft mobildeki harita PC'ye aktarilabilir mi?

mustafa_Bolat

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060 i5 14400f 16 gb 5200mhz ddr5
Merhaba, ben mobilden uzun süredir bir haritam var hilesiz şekilde 1 yıldır oynuyorum ama mobilden zor ve bu hafta PC aldım. Yeni Minecraft satın almıştım, acaba mobildeki haritamı PC'ye atabilir miyim?

Mobilden oynadığına göre Bilgisayarda da bedrock oynayacaksın. Dünyayı şöyle aktar: Telefondan bir Realm Satın al ve dünyayı oraya koy. (Realmin hangisi olduğu fark etmez) Sonra bilgisayardan Microsoft hesabına giriş yap. Realmin görünecek. Dünyayı indir de ve Artık bilgisayardan dünyana devam edebileceksin.
Bu arada Bence Realmi almışken (aylık 10 20tl zaten) Sürdürebilirsin. Hem böylece bilgisayarın olmasa bile bilgisayardan yaptığın son ilerleme telefondada Gözükecek. Yani hem telefon hemde pcden aynı dünyada oynayabilirsin. Dilersen Realme Arkadaşlarınıda davet edebilirsin.(arkadaşların orijinal mc veya realm satın alması
Gerekmez)

Elim yoruldu.

Mobilden oynadığına göre Bilgisayarda da bedrock oynayacaksın. Dünyayı şöyle aktar: Telefondan bir Realm Satın al ve dünyayı oraya koy. (Realmin hangisi olduğu fark etmez) Sonra bilgisayardan Microsoft hesabına giriş yap. Realmin görünecek. Dünyayı indir de ve Artık bilgisayardan dünyana devam edebileceksin.
Bu arada Bence Realmi almışken (aylık 10 20tl zaten) Sürdürebilirsin. Hem böylece bilgisayarın olmasa bile bilgisayardan yaptığın son ilerleme telefondada Gözükecek. Yani hem telefon hemde pcden aynı dünyada oynayabilirsin. Dilersen Realme Arkadaşlarınıda davet edebilirsin.(arkadaşların orijinal mc veya realm satın alması
Gerekmez)

Elim yoruldu.
Eğer ki javaya aktarmak istiyorsan olmaz.

Gerekmez)

Elim yoruldu.

Eğer ki javaya aktarmak istiyorsan olmaz.
Realm almasına gerek yok dünyanın dosyasını Windows 10 sürümünün dünya klosorune atsa olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı