Mob öldürünce siyah bir şey bize doğru geliyor, bir tuşa basarak solda öldürdüğümüz moblar çıkıyor, onlara dönüşüyoruz. Bu modun adı nedir, 1.7.10 için link atar mısınız?
Hocam 1.7.10 sürümünü kurup test ettim. Modun çalışması için ichunutil adlı bir mod daha indirmeniz gerek. Bunu tamamen unutmuşum, üzgünüm. Morph'u zaten indirmişsiniz ama ben yine de linkini tekrar bırakıyorum. İchunutil modunun 4.2.3 sürümünü kurmanız gerek. Bu arada morph menüsünü "Ğ" tuşu ile açıyorsunuz.
Hocam 1.7.10 sürümünü kurup test ettim. Modun çalışması için ichunutil adlı bir mod daha indirmeniz gerek. Bunu tamamen unutmuşum, üzgünüm. Morph'u zaten indirmişsiniz ama ben yine de linkini tekrar bırakıyorum. İchunutil modunun 4.2.3 sürümünü kurmanız gerek. Bu arada morph menüsünü "Ğ" tuşu ile açıyorsunuz.
Hocam 1.7.10 sürümünü kurup test ettim. Modun çalışması için ichunutil adlı bir mod daha indirmeniz gerek bunu tamamen unutmuşum üzgünüm. Morph'u zaten indirmişsiniz ama ben yine de linkini tekrar bırakıyorum. İchunutil modunun 4.2.3 sürümünü kurmanız gerek. Bu arada morph menüsünü "ğ" tuşu ile açıyorsunuz.