M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar, Minecraft'a mod kurmayı bilmiyorum, sadece CurseForge üzerinden yapabiliyorum ve internetten oynamak için bir mod paketi indirdim. Nasıl kurmam gerekiyor?
Arkadaşlar, Minecraft'a mod kurmayı bilmiyorum, sadece CurseForge üzerinden yapabiliyorum ve internetten oynamak için bir mod paketi indirdim. Nasıl kurmam gerekiyor?
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Windows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın.
Windows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #3 Burdaoynayak dedi: Windows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın. Genişletmek için tıkla... FrIzpa Studios Winter Apocalypse » Minecraft Modları 🌍 Adı: Frizpa Studios Kış Kıyameti🔗 Sürüm: 1.20.1🧟 Tema: Kıyamet Sonrası Hayatta Kalma minecraftmodlari.com kurmak istediğim mod bu Burdaoynayak dedi: Windows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın. Genişletmek için tıkla... modu klasöre ayıklayıp mı atayım yoksa rar şeklinde mi atayım
Burdaoynayak dedi: Windows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın. Genişletmek için tıkla... FrIzpa Studios Winter Apocalypse » Minecraft Modları 🌍 Adı: Frizpa Studios Kış Kıyameti🔗 Sürüm: 1.20.1🧟 Tema: Kıyamet Sonrası Hayatta Kalma minecraftmodlari.com kurmak istediğim mod bu Burdaoynayak dedi: Windows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın. Genişletmek için tıkla... modu klasöre ayıklayıp mı atayım yoksa rar şeklinde mi atayım
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #4 Muwusty dedi: FrIzpa Studios Winter Apocalypse » Minecraft Modları 🌍 Adı: Frizpa Studios Kış Kıyameti🔗 Sürüm: 1.20.1🧟 Tema: Kıyamet Sonrası Hayatta Kalma minecraftmodlari.com kurmak istediğim mod bu modu klasöre ayıklayıp mı atayım yoksa rar şeklinde mi atayım Genişletmek için tıkla... Hocam mod indirdiğiniz yer güvensiz olabilir curseforge'den indirin ayıklamadan atın ayıklamaz zaten
Muwusty dedi: FrIzpa Studios Winter Apocalypse » Minecraft Modları 🌍 Adı: Frizpa Studios Kış Kıyameti🔗 Sürüm: 1.20.1🧟 Tema: Kıyamet Sonrası Hayatta Kalma minecraftmodlari.com kurmak istediğim mod bu modu klasöre ayıklayıp mı atayım yoksa rar şeklinde mi atayım Genişletmek için tıkla... Hocam mod indirdiğiniz yer güvensiz olabilir curseforge'den indirin ayıklamadan atın ayıklamaz zaten
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #5 Burdaoynayak dedi: Hocam mod indirdiğiniz yer güvensiz olabilir curseforge'den indirin ayıklamadan atın ayıklamaz zaten Genişletmek için tıkla... forge mi yoksa fabric mi bilmiyorum forge kurdum denedim dediğiniz gibi mod klasörüne attım ama olmadı
Burdaoynayak dedi: Hocam mod indirdiğiniz yer güvensiz olabilir curseforge'den indirin ayıklamadan atın ayıklamaz zaten Genişletmek için tıkla... forge mi yoksa fabric mi bilmiyorum forge kurdum denedim dediğiniz gibi mod klasörüne attım ama olmadı
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #6 Muwusty dedi: forge mi yoksa fabric mi bilmiyorum forge kurdum denedim dediğiniz gibi mod klasörüne attım ama olmadı Genişletmek için tıkla... youtube den bakın hocam şuan işim var
Muwusty dedi: forge mi yoksa fabric mi bilmiyorum forge kurdum denedim dediğiniz gibi mod klasörüne attım ama olmadı Genişletmek için tıkla... youtube den bakın hocam şuan işim var