Windows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın.
modu klasöre ayıklayıp mı atayım yoksa rar şeklinde mi atayımWindows+r %appdata% Minecraft mods modu Mods'a atın Forge lazım veya Fabric o sizin bilmeniz lazım sürüme göre Forge indirin ve oynayın.
Hocam mod indirdiğiniz yer güvensiz olabilir curseforge'den indirin ayıklamadan atın ayıklamaz zatenkurmak istediğim mod bu![]()
FrIzpa Studios Winter Apocalypse » Minecraft Modları
🌍 Adı: Frizpa Studios Kış Kıyameti🔗 Sürüm: 1.20.1🧟 Tema: Kıyamet Sonrası Hayatta Kalmaminecraftmodlari.com
modu klasöre ayıklayıp mı atayım yoksa rar şeklinde mi atayım
forge mi yoksa fabric mi bilmiyorum forge kurdum denedim dediğiniz gibi mod klasörüne attım ama olmadıHocam mod indirdiğiniz yer güvensiz olabilir curseforge'den indirin ayıklamadan atın ayıklamaz zaten
youtube den bakın hocam şuan işim varforge mi yoksa fabric mi bilmiyorum forge kurdum denedim dediğiniz gibi mod klasörüne attım ama olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.