Minecraft mod nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Arkadaşlar selam. Bu aralar Minecraft'a başladım kendi halimde bir oyuncuyum eskiden modlar kurup oynardım. Bilgisayarım çok kasardı fakat oynatırdı şu an tekrar mod kurmak istiyorum. Aklıma ilk veinminer modu geldi ama baktığımda benim sürümümle uyumsuz gözüküyor ben bu sürümde nasıl mod kurabilirim? Bir de araba modu vardı içinde traktör araba gibi birçok araç vardı. Araç modu bu nereden bulabilirim bu modları?
Araba modu buydu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@iUgur hocam​

Veinminer modu 1.12.2 sürümüyle uyumlu maâlesef. Yeni sürüme güncellenmiş bir alternatifi vardı hatırlayabilirsem adını söylerim. Onun dışında attığınız araba modunun adı Mr. Crayfish's vehicle mod. Crayfish'in kendi sitesinde bulabilirsiniz bu modu.

Hatırladım hocam ore excavation idi modun adı.

Son düzenleme:
Veinminer modu 1.12.2 sürümüyle uyumlu maâlesef. Yeni sürüme güncellenmiş bir alternatifi vardı hatırlayabilirsem adını söylerim. Onun dışında attığınız araba modunun adı mr. Crayfish's vehicle mod. Crayfish'in kendi sitesinde bulabilirsiniz bu modu.

Hocam ban yemiştim kusura bakmayın araba modu benim sürümümle uyumlu değil sanırım ya da ben bulamadım bir de araba modu ve eşya modunun linkini atar mısınız benim sürümüme uyumlu olanı Forge kurulu şu an.

Veinminer modu 1.12.2 sürümüyle uyumlu maâlesef. Yeni sürüme güncellenmiş bir alternatifi vardı hatırlayabilirsem adını söylerim. Onun dışında attığınız araba modunun adı mr. Crayfish's vehicle mod. Crayfish'in kendi sitesinde bulabilirsiniz bu modu.

Benim sürümüm 1.20.2 teşekkürler hocam.

Hocam ban yemiştim kusura bakmayın araba modu benim sürümümle uyumlu değil sanırım ya da ben bulamadım bir de araba modu ve eşya modunun linkini atar mısınız benim sürümüme uyumlu olanı Forge kurulu şu an.

Benim sürümüm 1.20.2 teşekkürler hocam.

https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/ultimate-car-mod hocam 1.20.2 için bu var araba modu. Mr crayfish araba modu 1.16.5 için var maalesef. Eşya modu ise Mr Crayfish's furtniture mod ve en son 1.20.1 için mevcut. Biraz beklerseniz crayfish 1.20.2'ye kadar günceller onu.

https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/ultimate-car-mod hocam 1.20.2 için bu var araba modu. Mr crayfish araba modu 1.16.5 için var maalesef. Eşya modu ise mr crayfish's furtniture mod ve en son 1.20.1 için mevcut. Biraz beklerseniz crayfish 1.20.2'ye kadar günceller onu.

Ah be hocam sürümü 1.20.1'e düşürsem eşya modunu kabul ederimi veya bu modun sürümünü yükseltme gibi bir olay var mı?

https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/ultimate-car-mod hocam 1.20.2 için bu var araba modu. Mr crayfish araba modu 1.16.5 için var maalesef. Eşya modu ise mr crayfish's furtniture mod ve en son 1.20.1 için mevcut. Biraz beklerseniz crayfish 1.20.2'ye kadar günceller onu.

Hocam şimdi de oyuna girerken bu şekilde bir hata verdi.

Bana önerebileceğiniz bir mod var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-13 012013.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-13 012013.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 52

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı