Minecraft mod önerisi

pEmirq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 | R5 5600 | ASUS PRIME A520M-R | Crucial 500GB | LEXAR THOR 2x8GB 3200MHz
Son zamanlarda Minecraft modlarıyla ilgileniyorum. Oynarken hem eğlenceli hem de sıkmayan, uzun süre oynamaya değer modlar arıyorum. Modun türü çok önemli değil — ister yeni bir oyun modu, ister keşif, teknoloji ya da macera olsun… Yeter ki mod akıcı, ilgi çekici olsun ve oynama isteği uyandırsın.

Versiyon tercihim 1.20.1 Forge, ve mümkünse .zip dosyası olmayan modlar önerirseniz sevinirim (çünkü çalışmıyorlar).

Gece geç saatlerde yazıyorum, belki gören olmaz diye düşündüm ama yine de şansımı denemek istedim. Özellikle "Ben bunu oynadım, bayıldım!" diyebileceğiniz modlar varsa yazarsanız sevinirim

Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
All The Mods oynuyorduk arkadaşlarla sevmiştik. Göz atabilirsiniz. İnanın binlerce modu gözden geçirip kurmak kadar zevkli bir aktivite yok size önerim 900 sekme varsa 900'ünüde gezin hoşunuza giden herşeyi yükleyin. Modrinith'den bakabilirsiniz modlar için kusursuz bir platform.

Merhabalar eğer mod kurup veya modpack oynamak istiyorsan cursforge indirmeni tavsiye ederim

Hocam şimdi all the mods 9 denedim ama .zip olarak iniyor onu da mods klasörüne atınca işlemiyor nedenini bilmiyorum.

Merhaba eğer mod kurup veya modpack oynamak istiyorsan cursforge indirmeni tavsiye ederim.

Orijinal Minecraft'ım yok Launcher kullanıyorum CurseForge içinde orijinal Minecraft istiyor.

.zip dosyasının çalışmama nedeni zipi direkt mods klasörüne atman. .jar olmayan ve mods klasörüne attığın hiç bir şey çalışmaz.

.ZIP dosyasının çalışmama nedeni ZIP'i direkt mods klasörüne atman. .jar olmayan ve mods klasörüne attığın hiçbir şey çalışmaz.

Peki nasıl ayarlıyıcam onu hocam ZIP dosyasının uzantısını .jar yaptım yine olmadı.

Hocam şimdi all the mods 9 denedim ama .zip olarak iniyor onu da mods klasörüne atınca işlemiyor nedenini bilmiyorum.

Orijinal Minecraft'ım yok Launcher kullanıyorum CurseForge içinde orijinal Minecraft istiyor.
Onu craclersen hallolur arkadaslara öyle yapıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…