Minecraft mod önerisi

Son zamanlarda Minecraft modlarıyla ilgileniyorum. Oynarken hem eğlenceli hem de sıkmayan, uzun süre oynamaya değer modlar arıyorum. Modun türü çok önemli değil — ister yeni bir oyun modu, ister keşif, teknoloji ya da macera olsun… yeter ki mod akıcı, ilgi çekici olsun ve oynama isteği uyandırsın.

Versiyon tercihim 1.20.1 Forge, ve mümkünse .ZIP dosyası olmayan modlar önerirseniz sevinirim (çünkü çalışmıyorlar).

Gece geç saatlerde yazıyorum, belki gören olmaz diye düşündüm ama yine de şansımı denemek istedim. Özellikle "ben bunu oynadım, bayıldım!" diyebileceğiniz modlar varsa yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

İstersen kendimin de halihazırda oynadığı kendi yaptığım mod paketini atabilirim.
Kapsamlı bir mod paketi içerisinde 200 küsur kadar mod var.

1.20.1 den 1.21.1 e geç. hem 1.21 sürümünde en çok mod olan sürüme geçmiş olur hemde daha güncel oynarsın ek olarak forge yerine neoforge kur.

İstersen kendimin de halihazırda oynadığı kendi yaptığım mod paketini atabilirim.
200 birbiriyle uyumlu modu bulmak kaç yılınızı aldı. :)

Olur hocam teşekkürler.

Son zamanlarda Minecraft modlarıyla ilgileniyorum. Oynarken hem eğlenceli hem de sıkmayan, uzun süre oynamaya değer modlar arıyorum. Modun türü çok önemli değil — ister yeni bir oyun modu, ister keşif, teknoloji ya da macera olsun… yeter ki mod akıcı, ilgi çekici olsun ve oynama isteği uyandırsın.

Versiyon tercihim 1.20.1 Forge, ve mümkünse .ZIP dosyası olmayan modlar önerirseniz sevinirim (çünkü çalışmıyorlar).

Gece geç saatlerde yazıyorum, belki gören olmaz diye düşündüm ama yine de şansımı denemek istedim. Özellikle "ben bunu oynadım, bayıldım!" diyebileceğiniz modlar varsa yazarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam adalın korku modu vardı ona bakabilirsiniz.

Buyurun hocam linkin içerisinde ZIP olarak sıkıştırdım lakin siz ZIP'i açar içindeki mods klasörünü oyunun mods klasörüyle değiştirirseniz modlar yüklenecektir.
Telaşınız olmasın VirusTotal sonucunu da bıraktım iyi oyunlar.
1.20.1 Forge 47.4.0 sürü müdür farklı sürümlerde çalışmayacaktır, dikkat ediniz.
Modların birbiri ile uyumlu olduğu sürümlerdir güncelleme yaparsanız hata verme ihtimali var.
Minecraft Mod Linki
Virüstotal Sonucu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-27 010049.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-27 010049.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı