Çok yanlış bilgilendirme, statik IP'e gerek yok. Port yönlendirme yapıp duc kullanırsa sorun çözülür.
24 GB RAM 2700X 50DOW-8UP ile 6 kişilik Chroma Technology Server'i açabiliyorum dediğim şekilde.
Profil fotoğrafına hayran kaldımÖğretebilir misiniz?
Pek yardımcı olmadı o kadar bilgim yok bir örnek video var mıdır?Modeminizden Minecraft'ın portunu açınız, DUC yükleyiniz DUC'dan IP adresi atayınız ve tamamdır. Videolu anlatım çok yok farklı bir yöntem kullanıyorum adım adım anlatabilirim, özet geçiyorum.
Profil fotoğrafına hayran kaldım
Pek yardımcı olmadı o kadar bilgim yok bir örnek video var mıdır?
Şu an evde değilim birkaç güne müsait olurum eğer cidden sorun çekerseniz ve yapamayacağınızı düşünüyorsanız iletişim adresi bırakabilirsiniz.Öğretebilir misiniz?
Profil fotoğrafına hayran kaldım
Pek yardımcı olmadı o kadar bilgim yok bir örnek video var mıdır?
Şu an evde değilim birkaç güne müsait olurum eğer cidden sorun çekerseniz ve yapamayacağınızı düşünüyorsanız iletişim adresi bırakabilirsiniz.
Withizlin#9538 DiscordŞu an evde değilim birkaç güne müsait olurum eğer cidden sorun çekerseniz ve yapamayacağınızı düşünüyorsanız iletişim adresi bırakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.