morphident7 Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 49 Makaleler 1 3 Ocak 2021 #1 Yakın zamanda arkadaşlarımla modpackli bir Survival oynayalım dedik ve ben bir mod pakedi yaptım fakat bu mod pack i nasıl herkese açık hale getireceğimi bilmiyorum. yardımcı olur musunuz? Curseforge kaynaklı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
Yakın zamanda arkadaşlarımla modpackli bir Survival oynayalım dedik ve ben bir mod pakedi yaptım fakat bu mod pack i nasıl herkese açık hale getireceğimi bilmiyorum. yardımcı olur musunuz? Curseforge kaynaklı.
Mehmetlows Centipat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2021 #2 1-Modları servera yükle. 2-Mods dosyasını herhangi bir siteye yükle ve bağlantıyı arkadaşınla paylaş. Artı 0 Eksi
1-Modları servera yükle. 2-Mods dosyasını herhangi bir siteye yükle ve bağlantıyı arkadaşınla paylaş.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #3 Yanlış hatırlamıyorsam paralı idi benim oynadığım zaman tabii benimki telefon sürümüydü seninki hangisi söyler misin? Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam paralı idi benim oynadığım zaman tabii benimki telefon sürümüydü seninki hangisi söyler misin?
KS KS morphident7 Centipat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 49 Makaleler 1 3 Ocak 2021 #4 Mehmetlows dedi: 1-Modları servera yükle. 2-Mods dosyasını herhangi bir siteye yükle ve bağlantıyı arkadaşınla paylaş. Genişletmek için tıkla... Sağolun deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Mehmetlows dedi: 1-Modları servera yükle. 2-Mods dosyasını herhangi bir siteye yükle ve bağlantıyı arkadaşınla paylaş. Genişletmek için tıkla... Sağolun deneyeceğim.