Minecraft mod paketi önerisi

Soru konusu olarak seçmediğim için çözüldü atılmıyor.

Hepsine bakıyorum hocam. Çok teşekkürler.
Hocam ama şimdiden söyleyeyim benim önerdiğim modlar daha çok macera odaklı ilerliyor. İstediğiniz modu seçip kullanabilirsiniz 😁.

Teknik mod bulunan bölüm yok :/ Ancak bu listenin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Devamını ben de bekliyorum.
Hocam daha çok macera odaklı modları kullandığım için listelerimde genelde bu tarz modlardan oluşuyor 😄. En yakın zamanda devam edeceğim 🙂.

Hocam daha çok macera odaklı modları kullandığım için listelerimde genelde bu tarz modlardan oluşuyor 😄. En yakın zamanda devam edeceğim 🙂.
Görmek isterim bi' Thermal Expansion(eski adıyla yeni olarak bin türlü moda ayrıldı), Industrial Craft, Ender IO ve daha niceleri.
@Abi yapma
Sevtech ve Omni Factory de güzel paketlerdir ancak çok zor ve sıkıcıdır. Onları pek önermek istemiyorum o yüzden. Üstüne Continuum da eklenebilir o da zor olanlardan.

Görmek isterim bi' Thermal Expansion(eski adıyla yeni olarak bin türlü moda ayrıldı), Industrial Craft, Ender IO ve daha niceleri.
@Abi yapma
Sevtech ve Omni Factory de güzel paketlerdir ancak çok zor ve sıkıcıdır. Onları pek önermek istemiyorum o yüzden. Üstüne Continuum da eklenebilir o da zor olanlardan.
Çok teşekkürler hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı