Minecraft mod paketi ve OptiFine beraber nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 5.644

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhabalar. Bu modu indirdim. Zip dosyası şeklinde indiriyor ancak nasıl kuruluyor bilmiyorum. Optifine kullanıyorum. Bu modu nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Eğer orijinal kullanmıyorsan korsan birçok Launcher'da sürüm seçeneğinde var ama eğer ki orijinal ise OptiFine Downloads bu adresten indirip kurabilirsin.

Minecraft klasörünü bulup versions klasörüne tıklıyoruz. Ardından oynayacağımız sürümün klasörünü bulup indirdiğimiz OptiFine dosyasını içine atıyoruz ve OptiFine dosyasına çift tıklıyoruz. Çıkan menüde install ibaresine tıkladıktan sonra OptiFine kurulmuş olacaktır.

Eğer işine yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft'ın dosya konumundaki "Mods" klasörüne atacaksın. Eğer uyumlu ise çalışır.
Atıyorum ancak kaynak paketleri içinde görünümüyor.
Sodium kurmuyor yalnız, OptiFine diyor.
Optifine için nasıl yapacağım?

Mod ile beraber OptiFine kurmak istiyor. Modpack'e koymak istiyorsa mods klasörüne atmalı.
Yani attığım modu nasıl kurmalıyım?

Minecraft klasörünü bulup versions klasörüne tıklıyoruz. Ardından oynayacağımız sürümün klasörünü bulup indirdiğimiz OptiFine dosyasını içine atıyoruz ve OptiFine dosyasına çift tıklıyoruz.
OptiFine'ı sürüm olarak kurmak için versions klasörüne atmaya gerek yok. Vanilla sürüm kurulu olduğu sürece JAR dosyasını her yerde çalıştırıp kurabiliyorsun.

Zaten arkadaş modla kullanacak, mods klasörüne atması yeterli. Başka türlü modlarla kullanamaz.

OptiFine'ı sürüm olarak kurmak için versions klasörüne atmaya gerek yok. Vanilla sürüm kurulu olduğu sürece JAR dosyasını her yerde çalıştırıp kurabiliyorsun.

Zaten arkadaş modla kullanacak, mods klasörüne atması yeterli. Başka türlü modlarla kullanamaz.
Mods dosyasına modları attığım zaman görünmüyor modlar.

Orjinal Minecraft'ınız var mı?
Hayır. Maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı