Modlardan alsaydın öyle bir şey yazacağını sanmıyorum. Ancak moda göre değişiklik olabilir tabi. Modlarda çıkan hatalar genelde uzun bir yazı şeklinde oluyor.
Hocam ben modlu girceğim zaman hep Twitch kullanırım hem modları da manuel olarak kapatabilirsiniz ve uygun sürümleri gösterir modpacklerde otomatik yayımlanıyor.
(Sorununuza bir cevap değil ama kullanışlı.)
Maalesef yok hocam. 4-5 tane mod yükleyip girmeyi deneyin. Hata vermezse mod yüklemeye devam edin. Verdiği zaman o 4-5 modun içinden birinin sorunlu olduğunu anlarsınız.
Hocam ben modlu girceğim zaman hep Twitch kullanırım hem modları da manuel olarak kapatabilirsiniz ve uygun sürümleri gösterir modpacklerde otomatik yayımlanıyor.
(Sorununuza bir cevap değil ama kullanışlı.)
Hocam ama orijinal Minecraft gerekiyor bende hiç sıkıntı çıkarmadı. Kendi Minecraft'ını yüklüyor bilgisayarınızda mod için ayrı bir Minecraft oluyor. Sizde orijinalde sanırım sıkıntı çıkarmış orasını bilmiyorum.
Hocam ama orijinal Minecraft gerekiyor bende hiç sıkıntı çıkarmadı. Kendi Minecraft'ını yüklüyor bilgisayarınızda mod için ayrı bir Minecraft oluyor. Sizde orijinalde sanırım sıkıntı çıkarmış orasını bilmiyorum.