Çözüldü Minecraft mod yüzünden çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Lientum

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
RAM
12 GB 1600MHz
Ekran kartı
RX 550 4GB
İşlemci
i3-3570
Merhaba arkadaşlar. Dün 1 saat araştırma yapıp güzel 5-6 tane mod bulup kurdum. Hepsini Forge ve uygun sürüme kurdum. Ancak oyuna geçtiğimde sürekli crash verip atıyor. Ne yapmam gerek?

1743686808036.png

1743686897612.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm bu arada. Yani şuanlık diyelim şuanlık açılıyor minecraft. Launcher'in kendisinden forge indirmiştim o sorun yapıyormuş. Farklı siteden forge indirip kurunca oyun açıldı.
Çok fazla mod kurmuşsunuz ve sisteminizde tabiri caiz ise kötü ve sisteminiz kötü olduğu için modlarda fazla olduğu için oyun çökmüş.
Modlar ağır ise normaldir ben namussuz gibi 50 mod yüklüyorum bir şey olmuyor 20,30 mod kurabilirsiniz.

Çok fazla mod kurmuşsunuz ve sisteminizde tabiri caiz ise kötü ve sisteminiz kötü olduğu için modlarda fazla olduğu için oyun çökmüş.
Modlar ağır ise normaldir ben namussuz gibi 50 mod yüklüyorum bir şey olmuyor 20,30 mod kurabilirsiniz.
Hocam geçen sefer 1.19.2 sürümünde bi bu kadar korku modu yüklemiştim hiçbir şey olmamıştı. i5-3570 işlemcim ve rx 550 4gb ekran kartım var o kadar zorlanır mı ki?

Hocam sisteminiz dandik olduğu için zorlanmıştır diye tahmin ediyorum siz en iyisi Minecraft 1.8 oynayın yada size göre olmayan oyunu oynamak yerine başka stumble guys gibi sistem yormayan oyun oynayabilirsiniz.
Hocam geçen sefer 1.19.2 sürümünde bi bu kadar korku modu yüklemiştim hiçbir şey olmamıştı. i5-3570 işlemcim ve rx 550 4gb ekran kartım var o kadar zorlanır mı ki?

Sorunu çözdüm bu arada. Yani şuanlık diyelim şuanlık açılıyor minecraft. Launcher'in kendisinden forge indirmiştim o sorun yapıyormuş. Farklı siteden forge indirip kurunca oyun açıldı.

Çözüm
Hocam sisteminiz dandik olduğu için zorlanmıştır diye tahmin ediyorum siz en iyisi Minecraft 1.8 oynayın ya da size göre olmayan oyunu oynamak yerine başka Stumble Guys gibi sistem yormayan oyun oynayabilirsiniz.

Yok bende de aynı sistem var 250 tane modlu Minecraft oynadım işlemci 100 derecede çalışıyordu ama açıyordu yani modların birbine uymaması gibi şeylerden meydana geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı