Minecraft modlu serverda "internal exception" hatası

meaymun

Hectopat
Minecraft modlu server açmaya çalıştığımızda internal exception java.net.socketexception connection reset hatası alıyorum. Daha doğrusu ben server kurduğumda arkadaşlarım girebiliyor ama internetim kötü olduğu için ben açmıyorum(pingim çok çıkıyor). Arkadaşım açtığında kendisi giriyor ama biz giremiyoruz.

Ben onu arkadaşımla çözmeye çalışmıştım. Hamachi ile girmeyi denemiştik ilk başta aynı hatayı vermişti. Aternosa kurunca modları hata falan çıkmamıştı. Belki de hesaplarınız orijinal değilse hata verebiliyor. Kendi bilgisayarında açtıysa serveri crackli Launcher'ların girebilmesi için bir ayarı falan açması gerekiyor. Yine de internete biraz bakınman iyi olur.

Ben onu arkadaşımla çözmeye çalışmıştım. Hamachi ile girmeyi denemiştik ilk başta aynı hatayı vermişti. Aternosa kurunca modları hata falan çıkmamıştı. Belki de hesaplarınız orijinal değilse hata verebiliyor. Kendi bilgisayarında açtıysa serveri crackli Launcher'ların girebilmesi için bir ayarı falan açması gerekiyor. Yine de internete biraz bakınman iyi olur.

Oyunum orijinal çoğu ayarı biliyorum zaten. Yaptım ama olmuyor nedense.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı