Minecraft modlu sunucu kurma

cancan344

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kendi mod paketimi oluşturdum ve arkadaşlarımla oynamak istiyorum Aternos vs gibi siteler çok sorun yaratıyor oynarken. Hamachi hala işe yarıyor mu modlu oynamak için orijinal Minecraft'ım yok o yüzden bazı yöntemler işe yaramıyor. Server.jar indirip denedim fakat o da vanilla sunucusu açıyor. Web siteleri hariç herhangi bir sunucu açma yolu var mı?

Sisteminiz güçlü ve internet altyapınız sağlam ise ZeroTier ile oynayabilirsiniz. Tıpkı hamachi gibi.

Son düzenleme:
hamachi çalışıyor mu peki

zerotier ile nasıl kurabilirim sv
Minecraft sunucunu kurduktan sonra yapman gereken tek şey ZeroTier websitesi üzerinden bir hesap oluşturup bir de ağ oluşturman, daha sonrasında ağının türünü public seç be ağın kodunu arkadaşlarında paylaş, onlar da ZeroTier yazılımını indirip verdiğin kod ile ağa katılsınlar bu sayede senin bilgisayarına atanan ip ile diğer arkadaşların ZeroTier ile bağlı olduğu sürece oyunu oynayabilecekler.

Minecraft sunucunu kurduktan sonra yapman gereken tek şey zerotier web sitesi üzerinden bir hesap oluşturup bir de ağ oluşturman, daha sonrasında ağının türünü public seç be ağın kodunu arkadaşlarında paylaş, onlar da zerotier yazılımını indirip verdiğin kod ile ağa katılsınlar bu sayede senin bilgisayarına atanan IP ile diğer arkadaşların zerotier ile bağlı olduğu sürece oyunu oynayabilecek.

Böyle bir sunucu kurduğumda arkadaşlarımın da modu indirmesi gerekir mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı