Minecraft Modpack nasıl kurulur?

Hayır. Neoforge ve Forge içinde var.
Ben neden kuramıyorum o zaman, fotoğraftaki gibi oluyor.

1749486953833.png

Hepsinde bu yazıyor

Son düzenleme:
Versiyonu seçip internetten indirip mod klosörüne at.
1749493165602.png

Hocam atıp açmaya çalıştığımda forge ekranı bile gelmiyor crash veriyor

Hocam bunu tekrar dediğimde RAD' a tıklanabildi şuan giriş yapacağım umarım olmuştur ya

1749493165602.png

Hocam atıp açmaya çalıştığımda forge ekranı bile gelmiyor crash veriyor

Hocam bunu tekrar dediğimde RAD' a tıklanabildi şuan giriş yapacağım umarım olmuştur ya
Yok hocam yine aynı crash.

Oyun normalde çalışıyor ama doğru mu? Sürümü ve forge seçtiyseniz böyle bir sorun ile karşılaşmamanız gerekliydi.
Hocam normalde çalışıyor essential kurmadan.
Ama siteden atmayı boşverin Curseforge'den 1.12.2 yi kurdum ama yine aynı çökme.

Ama siteden atmayı boşverin Curseforge'den 1.12.2 yi kurdum ama yine aynı çökme.
Sistemim de yeterli rahatça rlcraft, dawncraft'ı lan dan oynuyorum arkadaşıml ama RAD da lan çalışmadı

Sistemim de yeterli rahatça rlcraft, dawncraft'ı lan dan oynuyorum arkadaşıml ama RAD da lan çalışmadı

Bir ricada bulunabilir miyim? Hangi dosyayı install ediyorsun acaba? Resim atabilir misin?

Ne demek hocam hemen atıyorum.
Sİteden buradan 1.12.2 olanı,
Eki Görüntüle 2508504

Curseforge'den de en üstteki 1.12.2 yi (essential 1.3.7)

Eki Görüntüle 2508505

İlginç bir durum. Arkadaşında da mı aynı sorunu oluyor? Ben indirmeyi deneyecektim ancak kotam doldu. Kb ile indirmeye kalksam çok uzun sürer. Alternatif olarak tek aklıma gelen kendi sunucunuzu açmak. Eğer PC güçlü ise kendi bilgisayarından sunucu açabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı